Rus yanlısı Ukraynalı milletvekili, muhbirlik iddiasıyla gözaltına alındı

Rusya'nın Ukrayna'yı işgalinin 9. gününde Rus yanlısı olarak bilinen Ukraynalı milletvekili Shufrych, silahlı kuvvetlerin mevzilerinin fotoğraflarını çektiği iddiasıyla gözaltına alındı. Shufrych, geçtiğimiz günlerde katıldığı bir televizyon programında bir gazeteciden tokat yemesiyle gündem olmuştu.

Rusya işgalinin 9. gününde de devam ettiği Ukrayna'da Rus yanlısı milletvekili Nestor Shufrych, Ukrayna Silahlı Kuvvetlerinin mevzilerini fotoğrafladığı iddiasıyla gözaltına alındı.

GAZETECİDEN TOKAT YEMİŞTİ

Shufrych, geçtiğimiz günlerde katıldığı bir televizyon programında bir gazeteciden tokat yemesiyle gündem olmuştu. Eski Ukrayna Başbakanı Arseniy Yatsenyuk ve eski Cumhurbaşkanı Petro Poroshenko'nun da katıldığı programda, gazeteci Yuriy Butusov, Rusya yanlısı Muhalefet Platformu-For Life'ın Milletvekili Nestor Shufrych'in söylediklerine sinirlenerek tokat attı.

Rus yanlısı Ukraynalı milletvekili, muhbirlik iddiasıyla gözaltına alındı

TEKME TOKAT KAVGA ETTİLER

Shufrych'in de tokada karşılık vermesiyle ikili canlı yayında tekme tokat kavga etti. Yere düşüp yuvarlanan gazeteci ve milletvekilini yayındaki diğer konuklar ve program sunucuları ayırdı.

Rus yanlısı Ukraynalı milletvekili, muhbirlik iddiasıyla gözaltına alındı ile ilgili etiketler Ukrayna milletvekili rus yanlısı Nestor Shufrych
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.