Rus ve Fransız Dışişleri Bakanları telefon görüşmesi yapacak!

Rusya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Mariya Zaharova, Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov ile Fransız mevkidaşı Jean-Yves Le Drian'ın yarın bir telefon görüşmesi yapacağını duyurdu.

Ukrayna-Rusya krizinde diplomasi trafiği devam ediyor.

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ve Fransa Cumhurbaşkanı Emanuel Macron’un telefon görüşmesi gerçekleştirmesinin ardından Rusya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Mariya Zaharova, Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov ve Fransız mevkidaşı Jean-Yves Le Drian'ın da yarın bir telefon görüşmesi gerçekleştireceğini söyledi.

Zaharova, yarın gerçekleştirilmesi planlanan telefon görüşmesinin aslında bugün planlandığını fakat Le Drian'ın programı nedeniyle bu görüşmenin yarına bırakıldığını ifade ederek, "Anlaşmalar uyarınca LAvrov bu telefon görüşmesini gerçekleştirmek için hazırdı. Le Drian bunu gerçekleştiremedi. Bana göre Pazartesi günü (yarın) bir telefon görüşmesi planlanıyor" dedi.

Rus ve Fransız Dışişleri Bakanları telefon görüşmesi yapacak! ile ilgili etiketler Fransa Rusya Ukrayna Dışişleri bakanı görüşme
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.