Rus sözcüye Türk iltifatı: Dağ lalesi gibi güzelsin

Rusya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Mariya Zaharova’nın sosyal medya paylaşımına Türk takipçisinden yorum geldi. Zaharova, kendisine 'Dağ lalesi gibi güzelsin' diyen takipçisine kayıtsız kalmadı.

Rusya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Mariya Zaharova kişisel sosyal medya hesabından bir gül fotoğrafı paylaşarak, “Bugün neyiniz var?” mesajını paylaştı.

Bu mesajın altına bir Türk takipçisi yorum yazarak, “Dağ lalesi gibi güzelsin” mesajını bıraktı. Zaharova ise önce İngilizce, “Nasıl bir şey” diye sordu ardından sorusuna Rusça devam ederek, “Nasıl bir şey dağ lalesi, neye benziyor?” dedi.

Zaharova'nın bu sorusuna cevap veren Fatih Uçar isimli Türk takipçisi dağ lalesi fotoğrafı paylaşarak Zaharova'nın sorusunu cevapladı. İkilinin sosyal medya üzerinden yazışması kısa sürede büyük ilgi topladı.

Rus sözcüye Türk iltifatı: Dağ lalesi gibi güzelsin

Rus sözcüye Türk iltifatı: Dağ lalesi gibi güzelsin ile ilgili etiketler Rusya Türk Sosyal Medya Mariya Zaharova
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.