Rus ordusunun Instagram hesabından çıplak paylaşım!

Rus ordusuna ait olan ve on binlerce takipçisi olan sosyal medya hesabından dün gece çıplak bir kadının selfiesi paylaşıldı.

Rusya’da devlet başkanı Vladimir Putin’in askerleri, silahları ve araçlarının fotoğraflarının paylaşıldığı Rus ordusuna ait resmi Instagram sayfasında dün skandal bir paylaşım yapıldı. Rus ordusuna ait olan ve onbinlerce takipçisi olan sosyal medya hesabından dün gece çıplak bir kadının selfiesi paylaşıldı.

Rus ordusunun Instagram hesabından çıplak paylaşım!

Instagram’ın 24 saat içerisinde silinen “Hikayeler” bölümünde paylaşılan fotoğrafta çıplak bir kadının ayna karşısına poz verdiği görülüyor. Rus sosyal medya kullanıcıları fotoğrafı incelediklerinde fotoğraftaki kadının Rus ordusunun sözcüsü Rossiyana Markovskaya olduğunu iddia ederken konuyla ilgili bir açıklama yapılmadı.

Rus ordusunun Instagram hesabından çıplak paylaşım! - Resim : 2

Daha önce televizyon kanallarında çalışan 26 yaşındaki Rossiyana, iki yıl önce Moskova’ya taşınmıştı. Rus ordusunun sözcülüğünü üstlenen genç kadın Rusya Savunma Bakanı Sergey Şoygu ile de yakın temas içinde çalışıyor.

Rus ordusunun Instagram hesabından çıplak paylaşım! - Resim : 3

Rus ordusunun Instagram hesabından çıplak paylaşım! ile ilgili etiketler Instagram Selfie rus ordusu çıplak kadın
GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.