Rus model İstanbul’da feci şekilde can verdi! İntihar mı, cinayet mi?

İstanbul Şişli’de yüksekten düşerek hayatını kaybeden kadının, Rus uyruklu model Sofia Olifrenko olduğu ortaya çıktı. Genç modelin kendisi gibi model olan Romen uyruklu eşiyle sorunlar yaşadığı ve antidepresan kullandığı öğrenildi. Rus kadının ölüm nedeni soruşturuluyor.

Cumhuriyet Mahallesi Nakiye Elgün Sokak'taki önceki gün meydana gelen olayda yabancı uyruklu olduğu öğrenilen bir kadın henüz belirlenemeyen bir nedenle otelin üst katından düştü. Olay yerine, polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, kadının hayatını kaybettiğini belirledi.

KADININ KİMLİĞİ TESPİT EDİLDİ

Şişli Emniyet Müdürlüğü ekipleri esrarengiz olayın izini sürdü. Polis, otelde kaydı bulunamayan genç kadının çevredeki kamera görüntüleri incelendi. Sonunda hayatını kaybeden kadının kimliğine ulaşıldı. Polis, otelin üst kadından düşerek hayatını kaybeden kadının bir süredir Türkiye’de yaşayan Rus model Sofia Olifirenko olduğunu belirledi.

Rus model İstanbul’da feci şekilde can verdi! İntihar mı, cinayet mi?

CİNAYET Mİ, İNTİHAR MI?

Polis yaptığı araştırmada Rus manken Sofia Olifirenko’nun eşi tarafından aldatıldığı için bunalımda olduğu ve psikolojik tedavi gördüğünü tespit etti. Otele bir başka erkekle gelen Sofia Olifirenko’nun çok sayıda ilca içtikten sonra üst kattan düştüğü öne sürüldü. Sofia Olifirenko’nun intihar mı ettiğini cinayete mi kurban gittiği Adli Tıp Kurumu’ndan gelecek rapora göre netlik kazanacak.

TV100

Rus model İstanbul’da feci şekilde can verdi! İntihar mı, cinayet mi? ile ilgili etiketler Şişli cinayet rus model Rusyalı
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.