Rus militanlar Libya'da öldürüldü

Rusya'nın Libya'da askerinin olmadığını söylemesine rağmen, bölgedeki çatışmalarda ölen Rus militanların haberi gelmeye devam ediyor. Çatışmada ölen bir militanın daha önce Suriye'de savaştığı ancak daha fazla para verildiği için Libya'ya gittiği ortaya çıktı.

Şiddetli çatışmaların yaşandığı Trablus'ta Hafter cephesinde 700'den fazla kayıp yaşandığı belirtiliyor.

Referans Medya'da yer alan habere göre :Başkent sınırlarının isyancı çetelerden tamamen arındırıldığı Öfke Volkanı Harekat sürecinde ölenler arasında yer alan Vladimir Skopinov'un önce Suriye'de sonra Libya'da savaştığı ortaya çıktı.

Skopinov'un yakınları tarafından paylaşılan bilgilerde Wagner adına Suriye'ye giden Skopinov'un Deir el Zor cephesinde 2017 yılında Amerikan Hava Kuvvetleri bombardımanında yaralandığı belirtildi.  

Rus militanlar Libya'da öldürüldü

"SURİYE'DE ÖDEME AZ AFRİKA'YA GİDİYORUM "

Rus militanın yaralandıktan sonra tedavi edildiği ve ardından annesine,  “Afrika'ya gönderiliyorum. Suriye az ödemeye başladı, para kazanmam gerekiyor" diyerek Libya'ya geçtiği aktarıldı.

Rus VKontakte haber sitesi Trablus'ta ölen Rus militanın yalnız olmadığını ve bir diğer Rus arkadaşı ile birlikte can verdiğini yazdı.

 

Rus militanlar Libya'da öldürüldü ile ilgili etiketler Libya asker Rus Rusya Suriye trablus
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.