Rus Manken kırmızı halıda iç çamaşırı ile kaldı!

Cannes Film Festivali'nde Rus manken Yulia Rybakova,kırmızı halıdan geçerken eteğine birinin basması sonucu iç çamaşırı ile kaldı. Videosu konuşulan konular arasında yer alıyor. İşte Rus manken Yulia Rybakova iç çamaşırı ile kaldığı videoyu izle! Detaylar haberimizde...

Rus büyük beden mankeni Yulia Rybakova,Cannes Film Festivali'ne katıldı. Kırmızı halıda geçerken eteğine birinin basması sonucu iç çamaşırı ile kaldı. Sonrasında ise olay birçok kişi tarafından merak edildi. İşte Rus manken Yulia Rybakova iç çamaşırı ile kaldığı videoyu izle! Merak edilen soruların cevapları detayları ile haberimizde...

Rus Manken kırmızı halıda iç çamaşırı ile kaldı!

Rus büyük beden mankeni Yulia Rybakova, Cannes Film Festivali'ne davetli olarak katıldı. Rybakova kırmızı halıda kameralara poz vermek için yürürken, sahnedeki bir başka davetlinin eteğinin ucuna basması sonucu neye uğradığını şaşırdı.

"REKLAM" YORUMU YAPANLAR OLDU

Bir anda iç çamaşırları ile kalan ve şaşkına dönen mankenin imdadına yine eteğine basan kişi yetişti. Yerden aldığı kıyafeti Rybakova'nın üstüne örten adam hatasını telafi etmeye çalıştı. Kimi yorumcular olayı, reklam amacıyla yapılmış bilinçli bir kaza olarak değerlendirdi.

MANKEN

Manken ya da model, sanat, moda veya reklam için poz yapan veya kendini sergileyen kişidir. Modellik; oyunculuk, dansçılık veya mim sanatçılığı gibi bir gösteri performansı alanıdır ancak kapsamının sınırları pek tanımlanmamıştır.

Mankenliğin moda, fitness, bikini, güzel sanat ve vücut mankenliği gibi türleri vardır.


Mankenliği meslek olarak icra eden ilk kişinin, Marie Vernet Worth adlı Parisli bir kadın olduğu konusunda yaygın bir kanaat vardır. 1853'te, modacı olan kocası Charles Frederick Worth'e yardım etmek için ilk profesyonel manken olmuştur.

ÇEŞİTLERİ

Mankenler çoğunlukla giysilerin tanıtımını yapmak için kullanılırlar. Modelliği genellikle iki kategoriye (fotoğraf modelliği ve podyum modelliği) ve aşağıdaki alt kategorilere bölünür:

İskele veya podyum modelliği
Medya modelliği (dergiler, gazeteler vb. için)
Moda kataloğu modelliği
Reklam modelliği
Basım modelliği
Sergi salonu modelliği
İç çamaşırı modelliği
Mayo modelliği
Fitness modelliği
Büyük beden modelliği.

SÜPER MODEL

Süper modeller, büyük projelerde yer alan, dolayısıyla oldukça yüksek gelire sahip mankenlerdir. Çoğunluğu kadın olan süper modeller saygın kabul edilen moda dergilerinde, kataloglarda ve defilelerde görev alırlar. "Süper model" tanımını ilk yapan kişi, idi.

 

Rus Manken kırmızı halıda iç çamaşırı ile kaldı! ile ilgili etiketler rus manken iç çamaşır kaldı izle
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.