Rus kozmonot uzayda deneyimledi

Uluslararası Uzay İstasyonu'nda görev yapan Rus kozmonot Sergey Kud-Sveçkov ilginç bir keşfi açıkladı. Rus kozmonot uzayda yaraların dünyaya göre çok daha hızlı iyileştiğini söyledi. Kozmonot Kud-Sverçkov bunun sebebini ise uzay istasyonunda bakterilerin daha az bulunması ve sürekli havanın temizlenmesi olarak açıkladı.

Rus kozmonot Sergey Kud-Sverçkov, Twitter hesabından paylaştığı videoda, “Görüşüme göre, burada yaralar daha çabuk iyileşiyor. Muhtemelen bunun sebebi, çok sayı ve çeşitte bakterilerin olmaması, sürekli temizlenen ve kurutulan hava” ifadelerini kullandı.

​Halihazırda Rus kozmonotlar Sergey Rıjikov ve Sergey Kud-Sverçkov, ABD’li astronotlar Kate Rubins, Michael Hopkins, Victor Glover ve Shannon Walker ve Japon astronot Soichi Noguchi ile birlikte Uluslararası Uzay İstasyonu UUİ'de görev yapıyor.

Rus kozmonot uzayda deneyimledi ile ilgili etiketler Rus kozmonot Sergey Kud-Sverçkov
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.