Rus işgali altındaki Ukrayna'da askerler TikTok derdinde! Dans ederek savaşa gittiler...

Putin'in askeri harekat emri sonrası havadan ve karadan saldırılar devam ederken, Ukrayna askerlerinden ilginç görüntüler geldi. Rusya birlikleri başkent Kiev'e kadar gelirken Ukraynalı askerler rock grubu Nirvana'nın şarkısı eşliğinde TikTok video çekti.

Rus ordusunun, Devlet Başkanı Vladimir Putin'in emriyle Ukrayna'ya yönelik başlattığı işgalde 2. güne girildi.

Rusya'ya bağlı birliklerin Ukrayna'nın başkenti Kiev'in kapılarına dayandığı açıklanırken, Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy ise Rus sabotaj gruplarının Kiev'e girdiğini öne sürdü.

"137 KAHRAMANIMIZI KAYBETTİK. ASKER VE SİVİL..."

Rus ordusu Çernobil'in kontrolünü ele geçirse de Hostomel Havaalanını Rus güçlerinden geri aldıklarını anımsatan Zelenskiy, "Bu da başkente güven veriyor. Öncü verilere göre, 137 tane kahramanımızı, vatandaşımızı kaybettik. Asker ve sivil. 300'den fazla kişi de yaralandı" ifadesini kullandı.

 

Rus işgali altındaki Ukrayna'da askerler TikTok derdinde! Dans ederek savaşa gittiler...

DANS EDEREK TIKTOK VİDEOSU ÇEKTİLER

Savaş bölgesinden karşılıklı olarak acı bilanço haberleri gelirken, bugün internete düşen bir video ise büyük ilgi çekti. Sosyal medya kullanıcılarının paylaştığı görüntülerde, Rus güçleriyle göğüs göğüse çarpışan Ukraynalı askerlerin efsane rock grubu Nirvana'nın "Smells Like Teen Spirit" şarkısı eşliğinde ellerindeki silahlarla dans ettikleri anlar yer aldı.

 

 

Rus işgali altındaki Ukrayna'da askerler TikTok derdinde! Dans ederek savaşa gittiler... ile ilgili etiketler Rusya Ukrayna Savaş asker TikTok nirvana şarkı
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.