Rus haber ajansından kirli propaganda girişimi!

Algı oluşturmak isteyen Rus Sputnik'te öğlen saatlerinde son dakika olarak verilen haberde, Suriye'de bugün de Münbiç'te saldırı düzenleneceği ve bunu da Türkiye'nin planladığı iftirası yer aldı.

Dün Münbiç'te, ABD askerlerinin yemek yediği bir restoranın yakınlarında patlayan bomba nedeniyle 14 kişi ölmüş, 20'den fazla da yaralı olduğu açıklanmıştı. Olay sonrası ABD'li yetkililer; hayatını kaybedenler arasında 4 ABD askeri bulunduğunu duyurmuştu.

Rus haber ajansından kirli propaganda girişimi!

SPUTNİK'TEN ALGI OLUŞTURAN SON DAKİKA AÇIKLAMASI

Haber 7'nin haberine göre, bugün Rus haber ajansı Sputnik, öğlen saatlerinde bir son dakika geçti. Geçilen bu son dakika haberinde; bugün de Münbiç'te bir saldırı hazırlığı olduğu, saldırıyı düzenleyecek bu kişilerin Türk istihbaratı tarafından görevlendirildiği ve yakalandıkları belirtildi.

BİRÇOK SİLAH VE PATLAYICI MÜHİMMAT ELE GEÇİRİLDİ

Haberde ayrıca, Türk istihbaratının desteklediği 7 teröristin yakalandığı ve ellerinde bulunan kalaşnikof tarzı birçok silahın ve patlayıcının da ele geçirildiği açıklandı.

ALGI OLUŞTURMAYA ÇALIŞIYORLAR

Dün meydana gelen olayın ardından Rus Sputnik'in, Suriye'de algı oluşturmaya çalıştığı bariz bir şekilde gözler önüne serildi.

Rus haber ajansından kirli propaganda girişimi! ile ilgili etiketler Rusya Suriye Münbiç
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.