Rus gazeteci Oksana Baulina Kiev'de öldürüldü!

Ukrayna'nın başkenti Kiev'de görev yapan gazeteci Oksana Baulina'nın (42) Rus güçlerinin saldırısı sonucu hayatını kaybettiği açıklandı. The Insider'dan yapılan açıklamaya göre; Baulina, Podil semtinde oluşan hasarı çekerken topçu ateşi nedeniyle öldü.

Merkezi Letonya'da bulunan The Insider adlı haber sitesinde çalışan Rus gazeteci Oksana Baulina bugün Ukrayna'nın başkenti Kiev'de füze ateşi altında kalarak yaşamını yitirdi.

İKİ SİVİL DAHA HAYATINI KAYBETTİ

The Insider'dan yapılan açıklamada "Baulina Rus birliklerince bombalanan Podilskiy bölgesindeki yıkımı görüntüledi ve yeni bir füze ateşinin altında kaldı. Onunla birlikte bir başka sivil de öldü, ona eşlik eden iki kişi yaralandı ve hastaneye kaldırıldı" denildi.

Baulina'nın daha önce Rusya'da Yolsuzluk Karşıtı Vakıf için çalıştığı da belirtildi. Vakıf Rusya'da "aşırılıkçı" olarak tanımlandıktan sonra Rusya dışına çıkmıştı.

Baulina daha sonra The Insider için çalışmaya başlamıştı.

 

Rus gazeteci Oksana Baulina Kiev'de öldürüldü! ile ilgili etiketler Rusya Ukrayna rus gazeteci Oksana Baulina
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.