Rus bölgesinde Ermeni çeteler Azerbaycan askerlerine ateş açtı!

Ermenistan askerlerinin Azebaycan mevzilerine taciz ateşi açması alışıldık bir durum olsa da, bölgede silahlı çeteler türemeye başladı. Kanlı Ermeni terör örgütü ASALA'nın kuruluşunun 47. yılında hem Ermenistan'ı hem de Türkiye'yi tehdit ettiği ve normalleşme sürecini baltalayacağını ifade ettiği sözde bildirisinin ardından, Rus barış güçlerinin kontrolü altında olan arazilerde bulunan Ermeni silahlı çetelerin Terter ilindeki Azerbaycan askerlerinin bulunduğu mevzilere ateş açtığı bildirildi.

Kafkaslar'da barış istemeyenler silahlara sarıldı.

ERMENİ ASKERLERİ YERİNE ÇETELER ATEŞ AÇMAYA BAŞLADI

Azerbaycan Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, Rus barış güçlerinin geçici olarak konuşlandığı Azerbaycan topraklarında yasa dışı bulunan Ermeni silahlı gruplar tarafından, yerel saatle 00.23’den 02.12’e kadar Terter’in Gapanlı köyü civarındaki Azerbaycan askerlerinin bulunduğu mevzilere hiçbir sebep olmadan ateş açıldığı belirtildi.

Açıklamada, Azerbaycan askerleri tarafından gerekli önlemlerin alındığı ve Azerbaycan askerlerinden ölen ya da yaralanın olmadığı bildirildi.

Saldırı sonucunda Gapanlı yerleşim bölgesindeki sivil bir binaya kurşun isabet ettiği belirtilen bakanlık açıklamasında, Ermeni silahlı grubunun üyelerinin alkolün etkisi altında ateş açtığı kaydedildi.

Açıklamada, Rus barış gücü komutanlığı ve Rus-Türk Ortak Gözlem Merkezi’nin olayla ilgili bilgilendirildiği aktarıldı.

Rus bölgesinde Ermeni çeteler Azerbaycan askerlerine ateş açtı! ile ilgili etiketler Azerbaycan Ermenistan Ermeni çete ASALA Rusya Rus Terter ateş açtı
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.