Rus balıkçı teknesi battı: 17 kişi kayıp

Rusya Acil Durumlar Bakanlığı, 19 mürettebatlı bir Rus balıkçı teknesinin Barents Denizi'nde batması sonucunda 17 kişinin kayıp olduğunu ve iki kişinin kurtarıldığını duyurdu. Bölgeden edinilen bilgiye göre, kayıp 17 kişiyi arama çalışmaları devam ediyor.

Barents Denizi'nde bir Rus balıkçı teknesi battı, 19 kişilik mürettebattan kayıp 17'si için arama kurtarma çalışmaları sürüyor.

Rusya Acil Durumlar Bakanlığı, pazartesi sabah erken saatlerde Onega adlı bir balıkçı teknesinin Barents Denizi'nde battığını ve 19 kişilik mürettebattan 2'sinin kurtarıldığını duyurdu.

Bakanlık 5 arama kurtarma gemisinin kayıp 17 kişinin bulunması için çalışmalara devam ettiğini açıkladı.

Onega balıkçı teknesi, Arktik Okyanusu'nun Norveç ve Rusya arasında kalan Barents Denizi'nde Novaya Zemlya takımadalarının yakınında battı.

Rus balıkçı teknesi battı: 17 kişi kayıp ile ilgili etiketler rus balıkçı teknesi
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.