Ruling olayı nedir? Neden TT oldu? Ruling kimdir?

Ruling olayı nedir? Twitter'da son saatler TT listesinde ilk sırada yer alan Ruling hesabı, uygulamayı kullananlar tarafından merak ediliyor. Binlerce yorum olan konunun nedeni ise merak edilen başka husus oluyor. Ruling hesabının gerçek sahibi ve olayın içeriği araştırılmaya başlandı. İşte Ruling olayı nedir? Neden TT oldu? Ruling kimdir? Merak edilen detaylar haberimizde...

Ruling olayı nedir? Binlerce yorum olan konunun nedeni ise merak edilen başka husus oluyor. Ruling hesabının gerçek sahibi ve olayın içeriği araştırılmaya başlandı. Twitter'da son saatler TT listesinde ilk sırada yer alan Ruling hesabı, uygulamayı kullananlar tarafından merak ediliyor. İşte Ruling olayı nedir? Neden TT oldu? Ruling kimdir? Merak edilen detaylar haberimizde...

Twitter'da 'Ruling' adı ve @atavrattrol hesabı ile bilinen kullanıcının Süreyya Olcayto ve Salim Çamurdan hesaplarını da yöneten kişi olduğu ileri sürüldü.

İddiaya göre sahte içerikleri ortaya çıkarması ile tanınan Roling kendisine ait diğer hesaplarla yardım ve bağış adı altında dolandırıcılık yapıyordu.

Ve yine sosyal medyadaki iddialara göre Roling dolandırıcılık suçlamasından kurtulmak için kendine ait hesapları ifşa etmeye başladı.

Ancak mail adresinden ulaşılan vois bilgileri @atavrattrol.com hesabının Salih Çamurdan adına kayıtlı olduğunu gösteriyordu.

Yine attığı doğrulama şifrelerinin de aynı telefona gitmesi dikkat çekiyordu.

Sosyal medyada birçok kullanıcı iddiaya ilişkin paylaşımlarda bulundu.

GAZETECİ GÖKHAN ÖZBEK'İ DE MAĞDUR ETTİĞİ İLERİ SÜRÜLDÜ

Roling'in yönetiminde olduğu ileri sürülen Süreyya Olcayto isimli hesabın gazeteci Gökhan Özbek’in sahip olduğu 23 derece tv ismini de kullandığı ve Özbek’i de mağdur ettiği iddia edildi...

 Bu iddialara ilişkin Ruling sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunarak iddiaları reddedip "Bazı şerefsizler Süreyya Olcayto denen hesabın yani gerçek ismi Salim Ç. Olan bu dolandırıcının aslında ben olduğumu iddia edip toplu linç başlatmışlar yarın Süreyya Olcayto hesabını yöneten Salim Ç. Hakkında suç duyurusunda bulunup bunu da buradan paylaşacağım bilginize" ifadesini kullandı. Sürreyya Olcayto hesabının Salim Çamurdan'a ait olduğu bilgisini paylaşan Ruling'in mesajında yüzü kapatılmış bir de erkek fotoğrafı kullanıldığı dikkat çekti.

Ruling olayı nedir? Neden TT oldu? Ruling kimdir? ile ilgili etiketler Twitter kullanıcı ifşa ruling dolandırma
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.