Ruhsal enerji nasıl yükseltilir? Ülkelerin enerjileri var mıdır? Travmalar genetik midir?

Holistik Yaşam Koçu Pınar Terzi, vücudun zihinsel, duygusal ve bedensel enerji ayarlarını sağlayan bioenerji ile şifalanma yöntemlerini Feyza Öznur'a anlattı.

Son dönemlerde özellikle metropollerde yaşayan insanlar arasında gerginlik, anksiyete, yorgunluk, halsizlik gibi problemler moda halini almaya başladı. Kişilerin enerji dengesini olumsuz etkileyerek yaşam kalitesini düşüren bu problemlere karşı ise yeni bir şifa bulundu: Bioenerji!

Alternatif tıp, yaşama sevinci ve sağlık üzerindeki negatif etkileri ortadan kaldırmak için vücudun enerji dengelerini yeniden düzenleme noktasında devreye girmektedir. Tamamlayıcı tıp olarak da tanımlanabilen alternatif tıp yöntemleri, ilaç kullanımını azaltırken iç dengenin sağlanmasında önemli rol oynamaktadır. Son dönemlerde oldukça popüler olan bioenerji yaklaşımı ise vücudun iç dinamiklerini harekete geçirmekte ve iç dengeyi sağlayarak kişilerin sağlığına kavuşmasına yardımcı olmaktadır.

PANDEMİNİN MEŞHUR ETTİĞİ YENİ ADETLER: BİOENERJİ!

Kişinin zihinsel, ruhsal ve fiziksel enerji alanlarının bileşkesi olan ve vücudun zihinsel, duygusal ve bedensel enerji ayarının yapılmasını sağlayan bioenerji konusunu, Holistik Yaşam Koçu Pınar Terzi ile konuştuk.

Yaşadığı zorlukların üstesinden bioenerji ile gelen Terzi, Holistik Yaşam Koçu olarak danışanlarına fayda sağlıyor. Bioenerjinin gündelik hayata etkilerinden dindeki yerine kadar pek çok sorumuza yanıt veren Terzi, bioenerji ile ilgili bilinmeyenleri SuperHaber’e anlattı.

"BUGÜN YAŞADIKLARIMIZIN BUGÜNLE ALAKASI YOK. HEPSİ GEÇMİŞTE YAŞANANLAR"

Holistik Yaşam Koçu Pınar Terzi, "Dünyada enerji çok fazla düştü. İnsanlar da özellikle pandemi döneminde içine döndü. Bioenerjinin bu kadar popüler olmasının sebebi pandemi. Kötü bir evliliğe şahit olan çocuk, kendisine öyle bir yuvayı yaşatacak insanı hayatına çekiyor. Bugün yaşadıklarımızın bugünle alakası yok. Hepsi geçmişte yaşananlar. İnsan, 6 yaşa kadar ‘Theta Frekansı’ dediğimiz bilinçaltı frekansta gezer. Yani kayıt ediyorsun gördüğün her şeyi. Oradaki şeyler senin hakikatin olmaya başlıyor. Örneğin anne ve baba sürekli tartışıp kavga ediyorlar. Çocuk bunu görünce ne hisseder? Korku. Ya da şunu görüyor; yuva çok kötü bir yer anne ile baba hep kavga ediyor, orası yuva aynı zamanda. Böyle bir ailede büyüyen bir çocuk mutlaka kendisine böyle bir yuvayı yaşatacak insanı hayatına çeker. Çünkü bilinçaltında yuva onunla kodlanıyor.

"İNSAN DEĞİŞMEK İSTİYORSA ÖNCE DİLİNİ DÖNÜŞTÜRMELİ"

Beni doğrusu bulmaz zaten diyenler, doğrunun onu bulamamasına mahkumdur. Bir insan neden hayatına hep kötü ilişkiler yaşatan insanları çeker? Orada hem Theta Frekans kısmı var hem de kişi onu hakikat olarak kabul ediyor. “Beni doğrusu bulmaz zaten, beni hep bunlar bulur” der. Bakıldığında bu negatif çeken insanların hep söylediği şey budur; imkansız, zor, iyisi beni bulmaz, benim işim hep zordur… Bir insan değişmek istiyorsa önce dilini dönüştürmeli yani kelimeleri. Kelimelerin büyüsü diye bir şey var çünkü. O söylenen kelime bir bumerang gibi dönüp dolaşıp sana gelir. İnanmasa da söylenilmesi lazım. Ama ne kadar? İnanana kadar.

"DUYGULARIMIZI MİRAS BIRAKIYORUZ"

Travmalar genetiktir. Onlar senin bilinçaltında çözümlenmeyi bekleyen soru işaretleridir. Mesela bir insanın hayatında kısır döngü var ya da sebepsiz mutsuz. Eskilerin bir lafı var, “dedesi muşmula yer torununun dişi kamaşır” diye. Biz o enerjileri içimizde hissediyoruz, devam ettiriyoruz. Tıpkı miras bıraktığımız şeyler gibi duygularımızı da miras bırakıyoruz.

"HASTALIKLARIN ZİHİNSEL SEBEPLERİ VAR"

Hastalıklarda modern tıbbın işine asla karışmıyoruz. Böyle bir şey yok. Ama hastalıklarında zihinsel sebepleri var. Biz, biyolojik döngüleri ve bedende yansımalarını fark ettirerek iyileşmelerini sağlamaya sebep oluyoruz. Bu da o kişinin hayatında hem kendi açısından daha verimli olmasına hem yönünü kaybetmiş bir insanın yönünü bulmasına, enerjisini yükseltme gibi pek çok çalışma yapıyoruz.

ÜLKELERİN BİLE ENERJİSİ VAR

Türkiye’nin enerjisi çok güzel. Anadolu öncelikle. Rahim enerjisini kapsıyor. Düştü, taşa takıldı ama kalkacak." sözlerini kullandı.

Pınar Terzi'nin açıklamalarının tamamını SuperHaber YouTube kanalında izleyebilirsiniz...

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN

Ruhsal enerji nasıl yükseltilir? Ülkelerin enerjileri var mıdır? Travmalar genetik midir? ile ilgili etiketler bioenerji pınar terzi enerji ruhsal enerji

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.