Ruhat Mengi yine trollendi: Whatsapp mesajlarının hükümet görevlileri tarafından okunduğunu iddia etti

Bir dönem seçim boyalarının uçtuğunu iddia eden Sözcü yazarı Ruhat Mengi, sosyal medya hesabından paylaştığı gönderi ile dikkat çekti. Whatsapp mesajlarının hükümet görevlileri tarafından okunduğunu iddia eden Mengi, "Ne kadar demokratik bir ülke oldu burası!" ifadelerini kullandı. 

24 Haziran seçimlerinde "CHP'nin kazanacağı yerlere uçucu mühür göndermişler" yalanını ortaya atan Sözcü yazarı Ruhat Mengi, yine trollendi.

YİNE TROLLENDİ

Mengi, sosyal medya hesabından paylaştığı gönderi ile yine trollendi. Whatsapp mesajlarının 3 mavi tık olması durumunda mesajların hükümet görevlisi tarafından okunduğunu, mavilerden birinin kırmızıya dönüşmesi durumunda mesajın incelemeye alınabileceğini iddia eden bir gönderi paylaştı. 

Aslı olmayan bu bilgiyi sosyal medya hesabından paylaşan Mengi, "Çok ilginç, bilmiyordum bu da eksik kalmamış demek ki! Ne kadar özgürüz, ne kadar demokratik bir ülke oldu burası!" ifadelerini kullandı. 

Ruhat Mengi yine trollendi: Whatsapp mesajlarının hükümet görevlileri tarafından okunduğunu iddia etti

 

Ruhat Mengi yine trollendi: Whatsapp mesajlarının hükümet görevlileri tarafından okunduğunu iddia etti ile ilgili etiketler seçim WhatsApp mesaj Sözcü yazarı Ruhat Mengi troll
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.