Rubato ne demek? İbo Show'un konuğu Rubato grubu ne zaman kuruldu? Üyeleri kimler?

19 Haziran Cumartesi İbo Show yeni bölümüne konuk olan Rubato grubu hakkında bilinmeyen detayları sizler için araştırdık. İzleyiciler, öncelikle grubun isminin ne anlama geldiğini araştırmyaya başladı. Peki Rubato ne demek, ne anlama geliyor? Rubato grubu ne zaman kuruldu? Rubato şarkılar ve detaylar haberimizde.

Rubato ne demek? İbo Show'un konuğu Rubato grubu ne zaman kuruldu? Üyeleri kimler?

İbo Show izleyicileri bu akşam Rubato şarkıları ile eğlenecek. 19 Haziran İbo Show konukları arasında yer alan Rubato üyeleri Fatih Ahıskalı, Özer Arkun, Göksun Çavdar ve Eralp Görgün'den oluşuyor.

Her bir Rubato üyesinin bir enstrüman çaldığı grupta Bas gitarda Eralp Görgün; Ud, Cümbüş ve Solo vokalde Fatih Ahıskalı, Klarnette Göksun Çavdar ve Viyolonsel'de Özer Arkun yer alıyor.

Rubato ne demek, nedir? Rubato üyeleri kimdir, şarkıları nelerdir?

Rubato ne demek diye soranlara ise cevabı verelim: Rubato, bir müzik terimidir. Temponun doğaçlşama olarak yükseltilip yavaşlatılması anlmaına gelir. Bir tür ritim özgürlüğüdür.

Şimdiye kadar sayısız önemli sanatçının albümlerinde ve konserlerinde enstrümanları ile yer alan Fatih Ahıskalı, Özer Arkun, Göksun Çavdar ve Eralp Görgün; birlikte müzik icra ettiklerinde aynı anda aynı duyguları paylaşarak büyük bir ahenk içinde, adeta sadece kendilerinin görebildiği bir şefi takip edercesine, birlikte hissettiklerini ve "Rubato"nun da böylece doğduğunu söylüyor. 2010'lu yıllardan kurulan Rubato, Bu birlikte hissediş hali, hiç şüphesiz uzun yıllardır birlikte müzik yapmalarının ve bu süreçte olgunlaşan dostluklarının doğal bir sonucu. Kendi renklerini, fikirlerini, duygularını, aşklarını kendi özgür ifadeleri ile paylaşmalarının zamanının geldiğine inanan "Rubato" nun ilk albümü, Kasım ayının başında 9/8 müzik etiketiyle raflardaki yerini aldı.

Rubato ne demek? İbo Show'un konuğu Rubato grubu ne zaman kuruldu? Üyeleri kimler? ile ilgili etiketler Star TV rubato ne demek rubato üyeleri rübato şarkıları rubato grubu ne zaman kuruldu ibo show
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.