RTÜK'ten Boğaziçi yayınlarına yakın takip

RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin, Boğaziçi Üniversitesi'ndeki eylemlerle ilgili Halk TV'nin yaptığı yayınlar üzerine kendisine yapılan şikayete yanıt verdi. Şahin, yayınların yakından takip edildiğini kaydetti.

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) Başkanı Ebubekir Şahin, Twitter hesabından yaptığı bir açıklamada Boğaziçi Üniversitesi'ndeki eylemleri haberleştiren medyayı yakından takip ettiklerini vurguladı.

AvazTurk'un Genel Yayın Yönetmeni Zihni Çakır'ın "An itibarıyla Halk TV tamamen kaos ve kargaşayı amaçlayan tahriklere dozu arttırarak devam ediyor. Bunların açık niyeti habercilik değil sokak çatışmasını tv üzerinden organize etmek" paylaşımını alıntılayan Şahin şu ifadeleri kullandı:

"GEÇİT VERMEMEKTE KARARLIYIZ"

"Boğaziçi Üniversitesi’ndeki provokasyon olaylarıyla alakalı yayınları yakından takip ediyoruz. Devletimiz ve milletimiz aleyhinde yapılan yayınlara geçit vermemekte kararlıyız."

 

RTÜK'ten Boğaziçi yayınlarına yakın takip ile ilgili etiketler RTÜK Boğaziçi Üniversitesi Halk TV protasto Ebubekir Şahin
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.