FETÖ ve CHP'den 'Küçük reis' saldırısı!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Parti Meclisi Üyesi ve Kahramanmaraş Milletvekili ve eski RTÜK üyesi Ali Öztunç, TBMM’de düzenlediği basın toplantısında tartışma yaratan suçlamalarda bulundu.

CHP'li Öztunç, RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin'in üç farklı kurumda görev alarak ayda yaklaşık 60 bin lira maaş aldığını öne sürdü.

RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin'den ise bu sözlere jet yalanlama geldi. Şahin, CHP'li Öztunç'a hitaben, "Kendileri bilir maaşım bu yalanın yanından bile geçmez ama çok şükür derim." açıklamasında bulundu.

CHP-FETÖ İŞ BİRLİĞİ YİNE SAHNEDE

Eski RTÜK Üyesi CHP Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç ise bu iddiayla yetinmedi, ayrıca RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin’in kendisine ‘Küçük reis’ dedittiğini iddia etti.

Öztunç’un basın toplantısının hemen sonrasında CHP Genel Başkan Yardımcısı Tuncay Özkan da Twitter hesabından Ali Öztunç’a destek veren bir mesaj paylaştı.

Bu suçlama CHP'nin gündeme taşımasının hemen ardından, FETÖ’nün internet siteleri ve sosyal medya hesaplarında sistematik şekilde yayılmaya başlandı.

FETÖ ve CHP'den 'Küçük reis' saldırısı!

FETÖ ve CHP'den 'Küçük reis' saldırısı! - Resim : 2

FETÖ ve CHP'den 'Küçük reis' saldırısı! - Resim : 3

ŞAHİN’DEN CEVAP GECİKMEDİ

Bu kara propagandaya RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin sosyal medyadan yanıt verdi.

Şahin, kişisel Twitter hesabından, CHP Genel Başkan Yardımcısı Tuncay Özkan’ı etiketleyerek “Etik ilkeleri savunacaksınız, dürüstlükten bahsedeceksiniz ama koca bir yalanın ipine sarılarak daha büyük bir yalanı paylaşacaksınız. Yazık! Kendime hiç küçük reis dedirtmedim, bu kimin kompleksidir bilmem. Kendileri bilir maaşım bu yalanın yanından bile geçmez ama çok şükür derim.” paylaşımını yaptı.

FETÖ ve CHP'den 'Küçük reis' saldırısı! - Resim : 4

FETÖ ve CHP'den 'Küçük reis' saldırısı! ile ilgili etiketler FETÖ CHP RTÜK Ebubekir Şahin
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.