RTÜK Başkanı Şahin'den, Kurul Üyesi Taşçı'ya tepki: Hezeyanları kabul edilemez

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu üyesi İlhan Taşçı, RTÜK'ün yayın kuruluşları arasında ayrımcılık yaptığı iddiasında bulundu. Taşçı'nın 'RTÜK 2021 Karnesi' açıklamasında verileri çarpıttığını söyleyen Başkan Ebubekir Şahin, ilgili idari ve adli anlamda işlem yapılacağını duyurdu.

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) Başkanı Ebubekir Şahin, RTÜK'ün yayın kuruluşları arasında ayrımcılık yaptığı iddiasında bulunan Kurul Üyesi İlhan Taşçı'ya tepki gösterdi.

Taşçı'nın yaptığı, 'RTÜK 2021 Karnesi' açıklamasında verileri çarpıttığını aktaran RTÜK Başkanı Şahin, Twitter hesabından şunları söyledi:

"Kişi çalıştığı kuruma bu kadar mı düşmanca tavırda olur? Medyada ayrımcılık yapmaması, verileri çarpıtmaması için kendisini defalarca uyardık, vazgeçmiyor. Hezeyanları kabul edilemez. Şahsım ve kurum çalışanlarımıza yönelik bu iftiraları için idari ve adli anlamda gereği yapılacaktır."

RTÜK Başkanı Şahin'den, Kurul Üyesi Taşçı'ya tepki: Hezeyanları kabul edilemez ile ilgili etiketler RTÜK İlhan Taşçı Ebubekir Şahin

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.