RTÜK Başkanı Şahin'den Akşener'e yalanlama

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) Başkanı Ebubekir Şahin, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in kendisi hakkında ortaya attığı '4 maaş alıyor' iddialarını yalanladı. Şahin, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada "Kurumumdan aldığım maaşla beraber sadece bir yerden yönetim kurulu maaşı almaktayım" ifadelerini kullandı.

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) Başkanı Ebubekir Şahin, kendisinin çeşitli kurum ve kuruluşlardan 4 tane maaş aldığı iddiaları üzerine bir açıklama yayımladı.

Şahin, sosyal medya hesabı üzerinden, "Hiçbir zaman 4 maaşım olmadı. Kurumumdan aldığım maaşla beraber sadece bir yerden yönetim kurulu maaşı almaktayım. Zaten aksi de kanunen mümkün değildir. Bunu çok iyi bilmelerine rağmen ısrarla maaşım üzerinden manipülasyon yapmaya devam edenlere ekteki açıklamam özelikle duyurulur" açıklamasını yaptı.

Şahin, "Bu amaçla tamamen gönüllü olarak ve hiçbir gelir elde etmeksizin fedakarlıkla yürüttüğüm Türkiye Wushu Kung Fu Federasyonu üyeliğimin manipüle ederek, sanki bu görevden bir gelir elde ediyormuşum gibi gündeme getirilmesini hayret ve esefle takip ediyorum" ifadelerini kullandı.

Şahin, şu ifadeleri kullandı:

"Topluma faydalı olacağına inandığım bu tür görevlerde her türlü karalamalara karşın iyi niyetle bulunmaya devam edeceğimi buradan bir kez daha halkımızda paylaşıyorum. Kurumumuz ve şahsımı yıpratmak için yapılan kötü niyetli yalan haberlere itibar edilmemesi, doğru bilgi için resmi kaynakların takip edilmesi hususu kamuoyuna önemle duyurulur."

RTÜK Başkanı Şahin'den Akşener'e yalanlama

İDDİAYI AKŞENER ORTAYA ATMIŞTI

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin'in Halkbank Yönetim Kurulu üyeliğine atanmasını eleştirmiş ve "RTÜK Başkanı dördüncü maaşını alacak. Öncelikle bu gayretullaha dokunur" demişti.

RTÜK Başkanı Şahin'den Akşener'e yalanlama ile ilgili etiketler İYİ Parti Meral Akşener RTÜK maaş Ebubekir Şahin
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.