RTÜK Başkanı Şahin Uykusuz'un çizimini beğendi!

RTÜK'ün Netflx, BluTV gibi internet tabanlı televizyon platformlarına yönelik aldığı karara tepki olarak Uykusuz mizah dergisi bir karikatürü kapağına taşıdı. RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin kendisinin de çizildiği karikatürü beğendi. Şahin'in bu tavrı takipçilerindende destek buldu.

Uykusuz mizah dergisi eleştirilerin hedefi olan internette televizyon yayınlarına ilişkin hazırlanan yönetmelik ile ilgili bir karikatürü kapağına taşıdı. 

Cihan Ceylan'ın çizdiği karikatürde Netflix'in La Casa de Papel dizisine gönderme yapılırken karikatürde elinde silah tutanın RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin'e benzetildiği görülüyor. "Lan oğlum haram paradan hayır gelmez. Gelin beni dinleyin. Bırakalım bu işleri" diyor. 

Ona en yakında bulunan maskeli ise "RTÜK Başkanı" ifadesini kullanıyor.

RTÜK Başkanı Şahin Uykusuz'un çizimini beğendi!

Sosyal medyada karikatürü beğenen RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin mesajında da "Teşekkürler arkadaşlar, fena olmamış benzetmişsiniz bana." ifadelerini kullandı.

RTÜK Başkanı Şahin Uykusuz'un çizimini beğendi! - Resim : 2

Şahin'in karikatüre tepkisi takipçilerinden olumlu destek gördü. 

RTÜK Başkanı Şahin Uykusuz'un çizimini beğendi! ile ilgili etiketler Netflix RTÜK
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.