RTÜK Başkanı hakaret ve tehditlere sessiz kalmadı! Yasal işlem başlatıldı...

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) Başkanı Ebubekir Şahin, hakkında sosyal medya veya farklı mecralarda hakaret ve tehditte bulunan kişiler hakkında yasal işlem başlattığını açıladı.

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) Başkanı Ebubekir Şahin, sosyal medya veya farklı mecralarda hakkında yapılan tehdit ile hakaretleri savcılığa verdiğini duyurdu.

Şahin, Twitter hesabından şu açıklamayı yaptı:

"Şahsıma ve Üst Kurulumuza gerek sosyal medyadan gerekse başka mecralardan yapılan hakaret ve tehditlerle alakalı tüm mesajlar ve paylaşımlar tek tek incelenmiş olup suç teşkil edenler ve mesaj sahipleri hakkında Cumhuriyet Savcılıkları nezdinde yasal işlem başlatılmıştır."

RTÜK Başkanı hakaret ve tehditlere sessiz kalmadı! Yasal işlem başlatıldı...

RTÜK Başkanı hakaret ve tehditlere sessiz kalmadı! Yasal işlem başlatıldı... ile ilgili etiketler RTÜK Sosyal Medya suç duyurusu Ebubekir Şahin
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.