RTÜK, Başak Demirtaş'ın sözleri nedeniyle Fox Tv'ye inceleme başlattı

Fox TV'deki Çalar Saat programında İsmail Küçükkaya, 6-7 Ekim olaylarının yıl dönümünde HDP'li Selahattin Demirtaş'ın eşi Başak Demirtaş'ı programına konuk etmişti. Tepki yağan program nedeniyle Radyo ve Televizyon Üst Kurulu, Fox Tv hakkında inceleme başlattı.

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK), İsmail Küçükkaya tarafından hazırlanıp sunulan Çalar Saat programında bugün HDP'li Selahattin Demirtaş'ın eşi Başak Demirtaş konuk oldu. programda Demirtaş'ın açıklamaları nedeniyle Fox TV hakkında inceleme başlattı.

RTÜK'ten yapılan açıklamada, "Fox yayın kuruluşunda bugün gerçekleşen bir programda konuk Başak Demirtaş'ın sözleri ve açıklamaları nedeniyle 6112 Sayılı Kanun çerçevesinde inceleme başlatılmıştır." denildi.

AA

 

 

 

RTÜK, Başak Demirtaş'ın sözleri nedeniyle Fox Tv'ye inceleme başlattı ile ilgili etiketler RTÜK İsmail Küçükkaya Başak Demirtaş Fox TV inceleme
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.