Roy Hodgson'dan Cenk Tosun'a övgü dolu sözler!

Crystal Palace Menajeri Roy Hodgson, Manchester City maçının ardından yaptığı açıklamada Cenk Tosun ile ilgili övgü dolu ifadeler kullandı.

Premier Lig'de Cenk Tosun'un Crystal Palace formasıyla ilk golünü attığı Manchester City maçının ardından menajer Roy Hodgson açıklamalarda bulundu.

Maçın ardından Cenk Tosun'un performansına değinen Hodgson, transferi yaparken sportif direktörünün kendisini ikna ettiğini ve kararlarından duyduğu mutluluğu dile getirdi.

Roy Hodgson'dan Cenk Tosun'a övgü dolu sözler!

Hodgson'un Cenk Tosun ile ilgili açıklamaları şu şekilde:

"Cenk Tosun ile ilgili övgüler Sportif Direktör Dougie Freedman'a ait olmalı. Onu çok uzun süre izledi ve onu kiralamamız için beni o ikna etti. Çünkü ben onu bu kadar çok izlememiştim"

"Bugün Cenk'in performansından çok memnun kaldım. Harika bir başlangıç yaptı. Umarım bizi bulunduğumuz konumdan yukarıya çıkartmak için daha performans gösterir."

Roy Hodgson'dan Cenk Tosun'a övgü dolu sözler! ile ilgili etiketler Manchester City Premier Lig Cenk Tosun crystal palace Roy Hodgson Dougie Freedman
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.