Rota'nın gözaltına alındığı yalan mı? Cumhuriyet Başsavcılığı Rota açıklaması!

Rota'nın gözaltına alındığı yalan mı? "Rota" ismiyle bilinen şarkıcı Bulut Alpman'ın gözaltına alındığı iddiası konuşulmaya devam ediliyor. Çektiği video klip nedeni ile evine polis baskını yapıldığı iddia edilen rapçi için İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan açıklama geldi. Birçok kişi iddiaların gerçek olup olmadığını merakla araştırmaya devam ediyor. Peki, Rota'nın gözaltına alındığı yalan mı? Cumhuriyet Başsavcılığı Rota açıklaması! Detaylar haberimizde...

Rota'nın gözaltına alındığı yalan mı? Ünlü Rapçi Bulut Alpman'ın çektiği video klip nedeniyle gözaltına alındığı iddiaları sosyal medyada konuluşulmaya devam ediliyor. Birçok kişi iddiaların gerçek olup olmadığını merakla arama motorlarından araştırmaya devam etmektedir. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan iddialardan sonra açıklama geldi. Birçok kişi Başsavcılığı'nın açıklamalarını merak ediyor. Peki, Rota'nın gözaltına alındığı yalan mı? Cumhuriyet Başsavcılığı Rota açıklaması! Detaylar haberimizde...

ROTA'NIN GÖZ ALTINA ALINDIĞI YALAN MI?

Bazı yayın organlarında Ünlü Rapçı Rota olarak bilinen B. Alpman'ın gözaltına alınıdğı iddia edildi. Bu iddialar üzerine İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan flaş bir açıklama yapıldı.

Başsavcılık açıklamasında şu ifadelere yer verildi: Bugün tarihi itibariyle Gazete Duvar, Diken, Euronews, Evrensel isimli bazı gazete ve haber siteleri ile bir kısım sosyal medya hesaplarında yer alan "Ünlü rapçi Rota'ya Bilal Erdoğan gözaltısı!" şeklindeki gerçeğe aykırı yayın ve sosyal medya paylaşımları ilgili olarak Cumhuriyet Başsavcılığımızca bu açıklamanın yapılmasına ihtiyaç duyulmuştur.
Kamuoyunda "Rota" ismiyle bilinen B. Alpman isimli kişi hakkında herhangi bir gözaltı kararı ya da uygulaması söz konusu değildir. Gözaltı iddiasıyla ilgili yayın ve paylaşımlar gerçek dışıdır.

Yayınlanan haberlerde Rota'nın evinin gözaltına alınmadı amacıyla basıldığı iddia edilmiş hatta bir görüntü yayınlanmıştı.

 

Rota'nın gözaltına alındığı yalan mı? Cumhuriyet Başsavcılığı Rota açıklaması! ile ilgili etiketler Cumhuriyet Başsavcılığı Gözaltı 2020 rota rapçi rotanın gözaltına alındığı yalan mı Açıklama
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.