Röportaj Adam'dan Clubhouse gerçekleri!

1,6 milyon takipçili YouTube ve sosyal medya hesaplarından gündeme dair oluşturduğu esprili içeriklerle takipçilerini eğlendiren Röportaj Adam, şimdi de Twitter hesabından "Clubhouse gerçekleri" başlığı altında temsili Clubhouse kullanıcı deneyimini ele aldığı videoyu paylaştı. Söz konusu paylaşım sosyal medya kullanıcıları tarafından büyük ilgi gördü.

Sosyal medyada hesaplarından memleketi Adana hakkında  yaptığı komik paylaşımlarla adından sıkça söz ettiren "Röportaj Adam" lakaplı Mahsun Karaca, şimdi de son dönemin oldukça popüler uygulamalarından olan Clubhouse hakkında yayınladığı videoyla büyük ilgi gördü. 

"CLUBHOUSE GERÇEKLERİ"

Röportaj Adam, Twitter hesabından, "Clubhouse gerçekleri" notuyla yayınladığı videoda günümüzde Clubhouse kullanıcılarının uygulama deneyimlerini esprili bir dille ele aldı. 

Bir Clubhouse kullanıcısının bu platformda yaptığı yayının mizah yoluyla canlandırıldığı paylaşım, sosyal medya kullanıcılarını güldürürken kısa süre içerisinde binlerce beğeni ve yorum aldı.

Röportaj Adam'dan Clubhouse gerçekleri!

RÖPORTAJ ADAM (MAHSUN KARACA) KİMDİR?

Röportaj Adam olarak bilinen Mahsun Karaca 1992'de Adana'da doğmuştur. Adana Çukurova Üniversitesi'nde eğitimini tamamlayan Karaca, daha sonra özellikle Adana hakkındaki komik haberlere Röportaj videoları çekerek içerik üretmeye başlamıştır. 

Röportaj Adam lakabıyla bilinen Mahsun Karaca, Tuğçe Manga Karaca ile evlidir. Çiftlik Bank Yüzünden Batan Tekstil Atölyesi Sahibi, Temizlik Hastası Eşine Dava Açan Adam, Kayınpeder Damadına Aşık Oldu ve Evinin Bodrumunda Tank Çıkan Adam röportajları gibi yüzlerce komik videosu bulunan Mahsun Karaca, şimdilerde yine röportaj şeklinde orijinal içerikler oluşturmaktadır.

 

 

Röportaj Adam'dan Clubhouse gerçekleri! ile ilgili etiketler Sosyal Medya röportaj adam Mahsun Karaca

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.