Rooney Mara, Hollywood yıldızı ve moda ikonu Audrey Hepburn’un biyografik filminde oynayacak

“Ejderha Dövmeli Kız” ve “Carol” filmleriyle tanınan 36 yaşındaki Amerikalı oyuncu Rooney Mara, 20 Ocak 1993'te hayatını kaybeden Hollywood yıldızı ve moda ikonu Audrey Hepburn’un biyografik filminde oynayacak.

Yarı İngiliz yarı Hollandalı oyuncu ve moda ikonu olan Audrey Hepburn'un hayatını konu alan film, “Call Me By Your Name” (Beni Adınla Çağır) filmiyle ünlenen Cezayir asıllı İtalyan yönetmen, senarist ve yapımcı Luca Guandagnino tarafından yönetilecek.  Audrey Hepburn’u, Rooney Mara canlandıracak.

 Audrey Hepburn

Apple Stüdyoları için çekilecek filmin senaryosu ise Michael Mitnick’e (The Staggering Girl, The Current War) ait. Filmin çekim sürecine ilişkin ise henüz bilgi yok.

Filmleri arasında “Breakfast at Tiffany’s”, “My Fair Lady”, “Funny Face”, “Sabrina” gibi ünlü klasiklerin yer aldığı Hepburn, “Roman Holiday” filmiyle de Oscar kazanmıştı.

Audrey Hepburn'un

Hubert de Givenchy’e ilham kaynağı olan bir moda ikonu da olan Hepburn, UNICEF İyi Niyet Elçisi olarak da yıllarca görev yaptı. Audrey Hepburn, 1993’te 63 yaşındayken İsviçre’de hayatını kaybetti.

Joaquin Phoenix ile birlikte olan Rooney Mara ise son olarak Guillermo del Toro’nun yönettiği ve başrollerini Bradley Cooper ve Cate Blanchet ile paylaştığı “Nightmare Alley” filmde oynadı.

 

 

Rooney Mara, Hollywood yıldızı ve moda ikonu Audrey Hepburn’un biyografik filminde oynayacak ile ilgili etiketler Audrey Hepburn Rooney mara Luca Guandagnino
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.