"Ronaldo'yu riske etmek istemedim!"

Şampiyonlar Ligi D Grubu'nda Juventus, deplasmanda Lokomotiv Moskova'yı Douglas Costa'nın 90+3. dakikada attığı golle 2-1 yenmeyi başardı. Ronaldo'nun 82. dakikada oyundan alınması ise şaşkınlığa sebep oldu.

Şampiyonlar Ligi'nde Juventus'un 90+3. dakikada Costa'nın attığı golle 2-1 kazandığı Lokomotiv Moskova maçında 82. dakikada oyundan alınan Cristiano Ronaldo, Maurizio Sarri'ye tepki gösterdi.

Juventus, sahaya Szczesny; Danilo, Rugani, Bonucci, Alex Sandro; Khedira, Pjanic, Rabiot; Ramsey; Higuaín, Ronaldo 11'i ile çıktı.

Juventus'ta teknik direktör Maurizio Sarri karşılaşma 1-1 devam ederken Cristiano Ronaldo'yu 82. dakikada oyundan aldı. Ronaldo, değişikliğin ardından ise kenara giderken Sarri'ye tepki verirken görüntülenmişti. Ronaldo'nun yerine giren Douglas Costa ise, uzatmalarda galibiyeti getiren golün sahibi oldu.

Maçın ardından konuya açıklık getiren ve Ronaldo'yu tedbir amacıyla oyundan aldığını söyleyen Sarri, "Ronaldo dizinden problem yaşamıştı. Kızgındı ve durumu iyiye gitmiyordu. Gergindi. Rise etmedim ve oyundan aldım" ifadelerini kullandı.

"Ronaldo'yu riske etmek istemedim!" ile ilgili etiketler Juventus UEFA Şampiyonlar Ligi Cristiano Ronaldo Maurizio Sarri
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.