Ronaldo'nun o hareketi 4 milyar dolar kaybettirdi

Portekiz'in süper yıldızı Cristiano Ronaldo'nun Euro 2020'de dün oynanan Macaristan-Portekiz maçı öncesi düzenlenen basın toplantısında önünde bulunan iki Coca-Cola şişesini kaldırması büyük yankı uyandırmıştı. Ronaldo'nun hareketi sonrası Coca-Cola'nın piyasa değerinin 4 milyar dolar düştüğü öğrenildi.

Portekizli yıldız futbolcu Cristiano Ronaldo'nun bir Euro 2020 basın toplantısında önündeki iki Coca-Cola şişesini kaldırmasının ardından meşrubat devinin piyasa değeri 4 milyar dolar düştü.

T24'te yer alan habere göre, sağlıklı beslenme ile ilgili söylemleriyle daha önce de gündeme gelen Ronaldo, Macaristan'la Portekiz'in oynayacağı F Grubu karşılaşmasından önceki basın toplantısında kola şişelerini kadrajdan çıkarıp yerine su koydu. Ronaldo, pet şişeyi elinde tutarak "Agua", yani Portekizce "su" dedi.

Ronaldo'nun hareketinden hemen sonra Coca-Cola'nın hisse fiyatı 56.10 dolardan 55.22 dolara düştü. Şirketin piyasa değeri ise 242 milyar dolardan 238 milyar dolara düştü.

Euro 2020'nin ana sponsorlarından olan Coca-Cola konuyla ilgili açıklamasında, "Herkes kendi içecek tercihlerini yapabilir" dedi.

Ronaldo'nun o hareketi 4 milyar dolar kaybettirdi ile ilgili etiketler Cristiano Ronaldo Portekiz Macaristan coca cola şişe su şişesi kola
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.