Ronaldo'nun kanlar içerisinde kaldığı maçta, Portekiz Çekya'yı 4-0'la geçti!

UEFA Uluslar Ligi A Ligi 2. Grup'ta Portekiz, deplasmanda Çekya'yı 4-0 yenerek liderliğe yükseldi. Portekiz'in yıldızı Ronaldo, 13. dakikada Çekya kalecisiyle çarpıştı. Kanlar içinde yerde kalan 37 yaşındaki oyuncu için maç bir süre durdu.

UEFA Uluslar Ligi 2. Grup maçında Çekya ile Portekiz karşı karşıya geldi.

Maçın 13. dakikasında Cristiano Ronaldo, kaleci Tomas Vaclik ile hava topunda çarpıştı. Kötü bir şekile yere düşen Ronaldo'nun burnu kanadı. Bir anda yüzü de kanlar içerisinde yerde kalan 37 yaşındaki oyuncu için maç bir süre durdu. Sağlık ekiplerinin müdahalesi sonrası Ronaldo tekrar oyuna döndü.

Ronaldo'nun arkadaşları ilk yarıyı 2-0 önde tamamladı. Ronaldo ilk yarıda bir penaltıya neden oldu. Ancak Patrik Schick beyaz noktadan gol fırsatını kaçırdı.

Ronaldo'nun kanlar içerisinde kaldığı maçta, Portekiz Çekya'yı 4-0'la geçti!

PORTEKİZ'DEN ÇEKYA'YA DÖRT GOL

Maçta Diogo Dalot, 33. dakikada Portekiz'i 1-0 öne geçirirken; 45+2'de Bruno Fernandes skoru 2-0 yaptı. Schick'in penaltıyı kaçırma dakikası 45+6 olarak istatistiklere geçti.

İkinci yarıda üstünlüğünü sürdüren Portekiz, 52. dakikada Diogo Dalot'un golüyle skoru 3-0 yaptı. Golün asistini ise ikinci golü atan Bruno Fernandes yaptı.

Diogo Jota, 82. dakikada Cristiano Ronaldo'nun asistini gole çevirdi ve maçın skorunu ilan etti, Çekya 0 - Prtekiz: 4.

Bu galibiyetin ardından Portekiz puanını 10 yaptı, Çekya ise 4 puanda kaldı.

Ronaldo'nun kanlar içerisinde kaldığı maçta, Portekiz Çekya'yı 4-0'la geçti! ile ilgili etiketler Çekya Portekiz Cristiano Ronaldo uefa uluslar ligi
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.