Ronaldo'nun evlatlık Çocuğu Var Mı? Cristiano Ronaldo'nun Öz Çocuğu Kaç Tane?

Dünyaca Ünlü Futbolcu Cristiano Ronaldo'nun evlatlık çocuğu var mı sorusu kendisini uzaktan takip eden kimi kesim için merak edilen bir sorudur. Ancak öncelikle şunu belirtelim: Ronaldo'nun gerçek hayranları, Ronaldo'nun kaç tane çocuğu olduğunu ya da evlatlık olup olmadıklarını bilir. İşte klas futbolcunun ailesi ve detaylar...

Ronaldo'nun Evlatlık çocuğu var mı sıkça sorulan ve araştırılan bir konudur. 2'si kız, 2'si erkek 4 çocuğu var Ronaldo'nun. 4 çocuğun 3'ü ise taşıyıcı anneden. Ancak özet olarak söyleyelim: Ronaldo'nun tüm çocukları öz, yani evlatlık bir çocuğu yok.

Amerikalı bir taşıyıcı anneden olan ilk oğluğunu kucağına aldığında onu Madrid'te annesi ve ailesi ile büyütmeye karar vermişti.

2017’de model sevgilisi Georgina Rodriguez’den Alana Martina adını koyduğu bir kızı olan Ronaldo’nun, aynı senede taşıyıcı anneden ikiz çocukları daha oldu.

 ÖZEL HAYATINDAN BAZI BİLİNMEYENLER

Hayırsever bir insan olarak bilinen Ronaldo, şimdiye kadar yaptığı bağışlarla sıklıkla dünya gündemine gelen isimlerin başında gelir.

Özellikle de Filistin konusundaki hassasiyeti ise herkesin malumudur.

Ronaldo'nun evlatlık Çocuğu Var Mı? Cristiano Ronaldo'nun Öz Çocuğu Kaç Tane?

Öte yandan Ronaldo, 2007'de meme kanseri olan annesinin tedavi edildiği hastaneye 2009 yılının mart ayında 100.000 sterlin bağış yaptı. Annesinin hayatını kurtaran doktorlara ve hemşirelere çok minnettar olduğunu söyledi.

Ronaldo'nun evlatlık Çocuğu Var Mı? Cristiano Ronaldo'nun Öz Çocuğu Kaç Tane? - Resim : 2

Ekim 2009'da Giorgio Armani, Ronaldo'nun Emporio Armani erkek iç çamaşırı ve jeans modelliğini David Beckham'dan alacağını duyurdu. Sonrasında Ronaldo, reklamlarda 2010 yılının ilkbaharından itibaren oynamıştır.

Ronaldo'nun evlatlık Çocuğu Var Mı? Cristiano Ronaldo'nun Öz Çocuğu Kaç Tane? - Resim : 3

Hayat arkadaşı Georgina Rodriguez ve 4 çocuğu ile birlikte Torino'da yaşamaktadırlar.

Cristiano Ronaldo ve Georgina Rodriguez ikiz bebeklerinin olacağını açıkladı

Kariyerine İngiltere Premier Lig devi Manchester United’ta devam eden Cristiano Ronaldo sosyal medya hesabından eşiyle birlikte yaptığı paylaşımda ikiz bebeklerinin müjdesini verdi. Eşi Georgina Rodriguez’in hamile olduğunu duyuran Ronaldo 12 haftalık hamile olan Arjantinli model Georgina’nın ikiz bebeklerini dünyaya getireceğini duyurdu.

Ronaldo'nun evlatlık Çocuğu Var Mı? Cristiano Ronaldo'nun Öz Çocuğu Kaç Tane? ile ilgili etiketler Cristiano Ronaldo ronaldo evlatlık çocuğu var mı
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.