Ronaldo'nun devri bitti mi? Ücretinde yüzde 30 indirim yapmasına rağmen kimse istemiyor

Manchester United ile gemileri yakan dünyanın en önemli oyuncularından Cristiano Ronaldo Avrupa'nın dev kulüplerinin kapısından döndü. 37 yaşındaki süper yıldız menajeri Jorge Mendes'e tam yetki vermesine rağmen dünyanın en büyük kulüpleri arasında gösterilen ekiplerden ret cevabı aldı. Yıllık ücretinde yüzde 30 indirim yapan Ronaldo kulüp bulamıyor.

37 yaşındaki Portekizli süper yıldız Cristiano Ronaldo'nun adı Chelsea, PSG ve Bayern Münih gibi takımlarla anılıyordu. Jorge Mendes'e tam yetki veren Ronaldo kendisine gelen cevaplarla şoke oldu. Chelsea, PSG ve Bayern Münih Mendes'in sunduğu Cristiano Ronaldo teklifini reddetti. Mendes, İspanyol devi Atletico Madrid ile görüşmelere başladı. 

Ronaldo'nun devri bitti mi? Ücretinde yüzde 30 indirim yapmasına rağmen kimse istemiyor

ATLETICO MADRID'E TRANSFER OLABİLMEK İÇİN MAAŞINDA YÜZDE 30 KESİNTİ YAPTI

CBS Sports Golazo'da yer alan iddiaya göre Ronaldo, Atletico Madrid'e transfer olabilmek için maaşında yüzde 30 kesinti yapmayı bile teklif etti. Ancak Atletico Madrid Başkanı Enrique Cerezo, yaptığı açıklamada Ronaldo'yu transfer etmeyi düşünmediklerini ima etti. Atletico, Ronaldo'nun transferi konusunda en güçlü adaylardan biriydi. Ancak birlikte İspanyol kulübünün, La Liga'nın mali kritelerine uymak zorunda olduğu için bu transfere ayıracak bir bütçesi olmadığı öğrenildi.

Ronaldo'nun devri bitti mi? Ücretinde yüzde 30 indirim yapmasına rağmen kimse istemiyor - Resim : 2

''BANA DAHA ZOR SORULAR SORMALISIN, KOLAY SORULARA BASİT CEVAPLAR''

Atletico Madrid başkanı Enrique Cerezo, konuyla ilişkin yaptığı açıklamada, "Bana daha zor sorular sormalısın. Kolay sorulara basit cevaplar. Cevaplanmış sayılır." Başkan, Atletico'nun yarışta olmadığını özellikle belirtmese de, Ronaldo'nun planlarında olmadığını netleştirmek için yeterince ipucu verdi. "Harika bir kadro, sansasyonel oyuncular ve harika bir hoca ile akşam yemeği, erken sezon yemeği için buradayız. Her şeye sahibiz, daha ne isteyebiliriz ki?

Ronaldo'nun devri bitti mi? Ücretinde yüzde 30 indirim yapmasına rağmen kimse istemiyor - Resim : 3

Ronaldo'nun devri bitti mi? Ücretinde yüzde 30 indirim yapmasına rağmen kimse istemiyor ile ilgili etiketler Cristiano Ronaldo Transfer Yeni sezon transfer Takım arayışı
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.