Ronaldo'dan tecavüz iddialarına yanıt

Cristiano Ronaldo hakkında Kathryn Mayorga isimli eski bir modele tecavüz ettiği gerekçesiyle dava açılmıştı. Ronaldo bu iddialar karşısında ilk kez sessizliğini bozdu.

Cristiano Ronaldo, Kathryn Mayorga isimli eski bir modele tecavüz ettiği gerekçesiyle hakkında dava açılması konusunda konuştu. Yıldız oyuncu, “Avukatlarım konuyla ilgili kendilerinden eminler. Gerçek her zaman ortaya çıkar” dedi.

''BU DURUMLA İLGİLİ YALAN SÖYLEMİYORUM''

Saha içinde ve dışında örnek bir insan olduğumdan yüzde yüz eminim.” görüşünü dile getiren Ronaldo, “Her zaman gülen ve mutlu bir insanım. Harika bir kulüpte oynuyorum, harika bir ailem ve 4 çocuğum var. Sağlıklıyım ve her şeyi sahibim, geri kalanlar beni etkilemez. Bu durumla ilgili yalan söylemiyorum. Avukatlarım ve tabii ki ben davayı kazanacağımızdan eminiz” diye konuştu.

Ronaldo'dan tecavüz iddialarına yanıt

2009'da Las Vegas'taki bir otelde model Kathryn Mayorga'ya tecavüz etmek ve suçunu örtbas etmek için 370 bin dolar ödemekle suçlanan Portekizli yıldız, tüm bu iddialara rağmen hem tüm listelerde hem de futbolcular arasında dijital dünyada da zirveye çıktı. ABD Başkanı Donald Trump, ABD eski başkanı Barack Obama gibi ünlüleri geçen tecrübeli oyuncu, Neymar ve Lionel Messi gibi rakiplerini de geride bıraktı.

Ronaldo'dan tecavüz iddialarına yanıt ile ilgili etiketler Cristiano Ronaldo Tecavüz Juventus Kathryn Mayorga
GÜNÜN VİDEOSU

Antalya'da huzurevinde çifte cinayet! Saldırı görüntüleri ortaya çıktı... İki elinde bıçakla kaçtı..

Antalya'da huzurevinde işlenen çifte cinayetin kamera görüntüleri ortaya çıktı. Güvenlik kamerası kayıtlarında, koridora iki elinde bıçakla çıkan İ.S'nin, kendisine doğru gelen güvenlik görevlisini görüp peşinden gittiği, yere düşen görevlinin kalkıp kaçtığı görülüyor.