Ronaldo'dan sonra Bale'da ayrılmayı düşünüyor!

Real Madrid'de finalde attığı iki golle Şampiyonlar Ligi şampiyonluğunu mimarı olan Gareth Bale, maç sonrası ayrılık sinyali verdi.

Şampiyonlar Ligi'ni üst üste 3. kez kazanarak tarih yazan Real Madrid'de sular durulmuyor. Eflatun beyazlılar, Cristiano Ronaldo'nun "Ayrılabilirim" açıklamasının şokunu atlatamadan Gareth Bale'den de veda sözleri geldi. Galli yıldız, maç sonrası yaptığı açıklamada "Menajerimle konuşup karar vereceğiz" dedi.

Finale yedek başlamanın hayal kırıklığı yarattığını söyleyen Bale, yeteri kadar forma şansı bulamamaktan yakınırken, "Benim her hafta oynamaya ihtiyacım var. Bu sezon 5-6 haftalık bir sakatlık geçirdim ama daha sonra oynayabilecek durumdaydım. Ancak kararı teknik direktör veriyor. Sadece oyuna girince en iyisini yapmak istedim" dedi.

Gareth Bale, attığı harika gol için de "Şampiyonlar Ligi finallerinin en iyi golü olabilir. Ben daha iyisini görmedim" ifadelerini kullandı.

Ronaldo'dan sonra Bale'da ayrılmayı düşünüyor! ile ilgili etiketler Gareth Bale Real Madrid
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.