Ronaldo'dan rekor imza!

Yıldız futbolcu Cristiano Ronaldo, tarihin en büyük sponsorluk anlaşmasına imza attı.

Nike ile 6 yıllık sözleşme imzalayan Ronaldo, bonuslarla birlikte 200 milyon euro kazanacak.
İtalya Serie A Ligi ekiplerinden Juventus forması giyen Portekizli yıldız Cristiano Ronaldo'nun Nike ile yaptığı yeni sözleşmenin detayları belli oldu. Football Leaks, Portekizli yıldız Nike ile 6 yıllık sponsorluk anlaşması imzaladı. Instagram, Facebook ve Twitter'da yaklaşık 270 milyon takipçisi olan Ronaldo. Nike'tan 162 milyon euro garanti para alacak.

Ayrıca Altın Top ödülü için 4 milyon euro, Juventus ile Şampiyonlar Ligi'ni kazanırsa 5 milyon euro, Şampiyonlar Ligi'nde gol kralı olursa 1 milyon euro gibi bonuslarla bu rakamın 200 milyon euro'yu yani 1 milyar 300 milyon lirayı bulacağı açıklandı..

11 sponsoru bulunan Ronaldo'nun, 20 farklı ürünün reklamlarında da oynadığı belirtildi. 5 kez Şampiyonlar ligi şampiyonluğu ve 5 kez de Altın Top ödülünü kazanan Ronaldo'nun, Instagram'dan bir paylaşımının da 1 milyon dolar civarında olduğu ifade edildi.

Ronaldo'dan rekor imza! ile ilgili etiketler Juventus Cristiano Ronaldo Portekiz
GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.