Ronaldo ve Messi'nin damga vurduğu maçta dikkat çeken diyalog! PSG'ye Youtube şoku

PSG ile Al Nassr/Al Hilal karmasının karşılaştığı mücadele PSG'nin zaferiyle sonuçlandı. Maçtaki penaltı vuruşu öncesi Lionel Messi ile Neymar arasında geçen diyalog dikkat çekti. Maçı Youtube'den canlı yayınlayan PSG, 60. dakikada büyük bir şok yaşadı. İşte detaylar...

Futbol tarihinin en büyük yıldızları arasında yer alan Cristiano Ronaldo ve Lionel Messi, PSG ile Al Nassr/Al Hilal karmasının karşılaştığı mücadelede sahaya çıktı. Messi ve Cristiano Ronaldo'nun performansları geceye damga vurdu. Maç esnasında Neymar ile Messi arasında geçen diyalog çok konuşuldu. Maçı Youtube'den canlı yayınlayan PSG, 60. dakikada büyük bir şok yaşadı. İşte detaylar...

Ronaldo ve Messi'nin damga vurduğu maçta dikkat çeken diyalog! PSG'ye Youtube şoku

Lionel Messi'li PSG ile Cristiano Ronaldo'lu Al Nassr/Al Hilal Karması; Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'daki Kral Fahd Stadyumu'nda karşı karşıya geldiler. Tarihe geçecek mücadeleyi PSG, 5-4 kazanmayı başardı. Messi ve Cristiano Ronaldo'nun performansları geceye damga vurdu.

YILDIZLAR KENARA GELDİ

Al Nassr/Al Hilal Karması'nda iki gol atan Cristiano Ronaldo, 61. dakikada yerini Matheus Pereira'ya bıraktı. Aynı anda 62. dakika itibariyle de PSG'nin yıldızları Lionel Messi, Kylian Mbappe ve Neymar kenara geldiler.

PSG'YE YOUTUBE ŞOKU

Fransız kulübü karşılaşmayı aynı zamanda resmi Youtube yayını üzerinden de canlı olarak yayınladı. Mücadele, Youtube'da büyük bir izleyici kitlesine ulaştı. Karşılaşmanın 60. dakikasında PSG'de Lionel Messi, Riyad All Star'da ise Cristiano Ronaldo oyundan çıktı.

İşte bu dakikadan sonra PSG'nin Youtube canlı yayını aynı anda 350 binden fazla izleyici kaybetti. Binlerce insan iki süperstarın oyundan çıkmasının ardından yayını kapattı.

PENALTI ESNASINDA YAŞANAN DİYALOG

İlk yarının son anlarında PSG bir penaltı kazandı. Bu dakikada Neymar ile Lionel Messi arasında yaşanan diyalog ise dikkatli izleyicilerin gözünden kaçmadı. Brezilyalı yıldız topu eline alarak Messi'ye penaltıyı atıp, atmak istemediğini sordu. Arjantinli yıldız ise penaltıyı kullanmak istemedi ve Neymar'a bıraktı.

Topun başına geçen Neymar'ın vuruşunda kaleci gole izin vermedi.

RONALDO VE MESSI BİRBİRLERİNİ PAYLAŞTI

Maçın ardından Ronaldo, Lionel Messi ile olan fotoğrafını paylaşarak şu ifadeleri kullandı: "Sahaya geri döndüğüm için çok mutluyum. Bazı eski dostları görmek de çok güzeldi."

Bunun üzerine Arjantinli yıldız, Ronaldo'ya sarıldığı anın videosunu paylaştı.

Ronaldo ve Messi'nin damga vurduğu maçta dikkat çeken diyalog! PSG'ye Youtube şoku - Resim : 2

Ronaldo ve Messi'nin damga vurduğu maçta dikkat çeken diyalog! PSG'ye Youtube şoku ile ilgili etiketler Neymar Lionel Messi
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.