Ronaldo ve Messi aynı takımda buluşuyor

Barcelona'nın Bayern Münih karşısında yaşadığı büyük hezimet sonrası şimşekleri üzerine çeken Arjantinli yıldızı Messi takımdan ayrılma kararı aldığını duyurmuştu. 8-2'lik maçın ardından Barcelona'dan kopma noktasına gelen Messi için en büyük rakibi Ronaldo'nun da forma giydiği Juventus'un devreye girdiği ileri sürüldü.

Şampiyonlar Ligi karşılaşmasında Bayern Münih'e 8-2 yenilen Barcelona'da Lionel Messi'nin geleceği belirsizliğini koruyor. Messi hezimet sonrası Katalanlardan ayrılma kararı aldığını duyurmuştu. Ancak bunun nasıl olacağı konuşulurken, İtalyan basınından flaş bir iddia geldi.

Corriere dello Sport'ta yer alan habere göre İtalya Serie A devi Juventus, Barça'dan ayrılmayı ciddi ciddi düşünmeye başlayan Arjantinli süperstarı tranfer etmek için gündemine aldı.

"JUVENTUS'UN MESSI-RONALDO RÜYASI"
Gazetenin "Juventus'un Messi-Ronaldo rüyası" başlığıyla verdiği haberde, Juve'nin Barça'dan ayrılmak isteyen Arjantinli yıldızı transfer ederek, Ronaldo ile Messi'yi aynı takımda buluşturmayı planladığı ileri sürüldü.

Barcelona'nın Şampiyonlar Ligi'nde yaşadığı 8-2'lik Bayern Münih hezimetinin ardından taraftarların tepkilerinin odağına oturan Lionel Messi, takımdan ayrılmak istediğini yönetime iletmişti. Arjantinli yıldızla görüşen Barça'nın yeni teknik direktör Ronald Koeman da Messi'yi takımda kalması için ikna etmeyi başaramamıştı.

Ronaldo ve Messi aynı takımda buluşuyor

Ronaldo ve Messi aynı takımda buluşuyor ile ilgili etiketler Lionel Messi Juventus Barcelona Bayern Münih Ronaldo
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.