Ronaldo salgın için WhatsApp'tan yardım topladı

Juventus'un Portekizli yıldızı Cristiano Ronaldo, WhatsApp'tan milli takımda forma giyen arkadaşlarını organize ederek EURO 2020'ye katıldıkları için verilen primlerin %50'sini Portekiz'de ekonomik zorluk çeken kulüplere bağışlanmasını sağladı.

Cristiano Ronaldo milli takım arkadaşlarını koronavirüsü yardımı için WhatsApp'tan organize etti!

Ronaldo salgın için WhatsApp'tan yardım topladı

Manchester City'nin Portekizli yıldızı Bernardo Silva, Instagram'da katıldığı bir canlı yayında Ronaldo'nun Corona virüs salgını sebebiyle ekonomik açıdan sarsılan Portekiz'deki alt lig kulüplerine yardım etmek için kendilerini organize ettiğini söyledi.

Bernardo Silva, Ronaldo'nun yaptığı organizasyonu şu sözlerle anlattı:

"2-3 gün önce milli takım oyuncularının olduğu WhatsApp grubuna EURO 2020'ye katıldığımız için verilen primlerin %50'sini Portekiz'deki kulüplere bağışlayabileceğimizi yazdı. Hepimiz bu öneriyi kabul ettik. 2021'e ertelenen EURO 2020'ye katılım primlerimizin %50'lik kısmı Portekiz alt liglerinde mücadele eden kulüplere gidecek. Ronaldo büyük bir lider olduğunu bu konuda da gösterdi."

 

Ronaldo salgın için WhatsApp'tan yardım topladı ile ilgili etiketler Juventus Cristiano Ronaldo Serie A
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.