Ronaldo saatindeki detayla gideceği takımı açık etti!

Dünyaca ünlü yıldız futbolcu Ronaldo, kırmızı şeytanlarla sözleşmesinin feshedilmesinin ardından sosyal medyadan yaptığı bir paylaşımda hangi takıma transfer olacağını açık etti.

P9Kısa süre önce Premier Lig ekiplerinden Manchester United ile yolları ayrılan Portekizli yıldız Cristiano Ronaldo, sosyal medyadan dikkat çeken paylaşımda bulundu.

Türkiye’den de Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş taraftarı tarafından yoğun bir istekle beklenen Ronaldo’nun hangi takıma transfer olacağı gündemdeki yerini korurken, yıldız futbolcudan ilgi uyandıran paylaşım geldi.

Ronaldo saatindeki detayla gideceği takımı açık etti!

Ronaldo 501 milyon takipçili Instagram hesabından yaptığı bir paylaşımla dikkatleri üzerine çekti.

Yaptığı sponsorluk anlaşması sonrası ünlü bir firmanın saatiyle çekildiği fotoğrafı takipçileriyle paylaşan Ronaldo, Real Madrid iddialarını güçlendirdi. Ronaldo'nun son paylaşımında taktığı saatte, Real Madrid forması ile Mancester United'a attığı golün kafa vuruşu yer alıyor.

Ronaldo saatindeki detayla gideceği takımı açık etti! ile ilgili etiketler Cristiano Ronaldo Manchester United
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.