Ronaldo, "Real Madrid'deki tarihimi yazdım" diyerek transfer iddialarını reddetti

6 yıl sonra Real Madrid'de teknik direktörlük görevine yeniden getirilen Ancelotti'nin Ronaldo'yu yeniden takımda görmek istediği iddia edilirken, PSG'nin Portekizli yıldızı listeye aldığı iddia edilmişti. Sosyal medyadan yaptığı açıklama ile transfer iddialarını reddeden 36 yaşındaki oyuncu "Real Madrid'deki tarihimi yazdım" ifadesini kullandı.

Portekizli yıldız futbolcu Cristiano Ronaldo hakkında çıkan transfer iddilarına ilişkin bir açıklama yaparak Real Madrid söylentilerine son verdi.

Zinedine Zidane sonrası Real Madrid'de yeniden göreve başlayan İtalyan antrenör Carlo Ancelotti'nin Ronaldo'yu takımda görmek istediği belirtilmişti.

YÖNETİM MBAPPE'Yİ İSTİYOR

Florentino Perez yönetiminin ise Messi transferine rağmen PSG'de kalmak istemeyen Kylian Mbappe'yi kadroya katmak istediği iddia edildi. Medyaya yansıyan iddialarda, Fransız temsilcisinin de Mbappe'nin alternatifi olarak Ronaldo'yu gözüne kestirdiği belirtilmişti.

"İNSANLARIN ADIMLA OYNAMASINA İZİN VERMEYECEĞİM"

Juventus'ta forma giyen 36 yaşındaki Ronaldo, sosyal medya hesabından konuya ilişkin yaptığı açıklamada "İnsanların adımla oynamaya devam etmesine izin vermeyeceğimi söylemek için şimdi sessizliğimi bozuyorum. Kariyerime ve işime odaklanmaya devam edip, meydan okumam gereken tüm zorluklara göğüs germeye hazırım. Bunun ötesindekiler sadece laftır." ifadelerini kullandı.

Kendisini tanıyan herkesin sadece işine odaklandığını bildiğini belirten Ronaldo"Gerek futbolcu gerek insan olarak bana saygı duyulmamasından daha çok geleceğime ilişkin alçakça bir şekilde basında haberler yazılması iddialara karışan tüm kulüplere, futbolculara ve kişilere de saygısızlıktır." dedi.

"REAL MADRİD'DEKİ TARİHİMİ YAZDIM"

Ronaldo sözlerine "Real Madrid'deki tarihimi yazdım. Sözlerle, rakamlarla, kupalarla, rekorlarla bu kayıtlara geçti. Bernabeu Stadı'nın müzesinde ve kulüp taraftarlarının aklındadır. O, 9 yılda başardıklarımın ötesinde, eflatun beyazlı taraftarlardan aldığım ve her zaman yaşatacağım derin sevgi ve saygıya dayalı bir ilişkim var. Gerçek Real Madridli taraftarların kalbinde her zaman yer alacağımı, onların da benim kalbimde yer alacağını biliyorum." diyerek devam etti.

Adının farklı liglerdeki birçok kulüple geçtiğini belirten Ronaldo gerçeği bulmaya çalışmaktan endişe duymadan hakkında haberler yazılmasını eleştirdi.

Ronaldo, "Real Madrid'deki tarihimi yazdım" diyerek transfer iddialarını reddetti ile ilgili etiketler Cristiano Ronaldo Real Madrid PSG carlo ancelotti
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.