Ronaldo öve öve bitirememişti!

Juventus'un Portekizli yıldızı Cristiano Ronaldo'nun "Benden daha güçlü ve iyi bir futbolcu" diyerek övdüğü Fabio Paim, uyuşturucu kaçakçılığından tutuklandı.

Cristiano Ronaldo'nun, Manchester United'a transferi sırasında "Benim güçlü olduğumu düşünüyorsanız Fabio Paim'i bekleyin" dediği futbolcu geçtiğimiz günlerde Lizbon yakınlarında uyuşturucu kaçakçılığından tutuklanarak cezaevine gönderildi. Bir dönem İngiltere Premier Lig ekiplerinden Chelsea'de forma giyen 31 yaşındaki Paim , uyuşturucu satmaktan gözaltına alındı.

Portekiz'de yayın yapan Correio da Manha isimli gazetede yer alan habere göre oyuncunun evinde 12 gram kokain ve 900 euro nakit para bulundu.

Ronaldo öve öve bitirememişti!

Ronaldo'nun yanı sıra Ricardo Quaresma, Luis Nani ve Bruma gibi sayısız yeteneği piyasaya süren Sporting Lizbon kulübü, Fabio Paim'den çok şey bekliyordu.

Portekiz'de fakir bir mahallede dünyaya gelen Paim, futbola Sporting Lizbon'da başladı. Chelsea'ye kiralanan oyuncu, saha dışı olaylarla gündeme geldiği için İngiltere'de tutunamadı. Genç takım seviyesinde 43 kez milli formayı giyen Paim, hiç A milli olamadı.
Paim, futbol yaşamına São Pedro Cova kulübünde devam ediyordu.

Yıldızı parlayamadan sönen yetenekli futbolcunun yanı sıra, operasyon esnasında 43 yaşındaki bir kadının da gözaltına alındığı bildirildi.

 

Ronaldo öve öve bitirememişti! ile ilgili etiketler Cristiano Ronaldo Chelsea Portekiz
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.