Ronaldo - Messi Rekabetinde Kazanan Yahudi Lobisi Oldu!

Futbol tarihine damga vurmuş Cristiano Ronaldo ve Lionel Messi rekabetinde dönüm noktası FIFA 2022 Katar Dünya Kupası oldu. Arjantin'in Dünya Kupası'nı kazanmasıyla eksik parçayı tamamlayan Messi, kimilerine göre bu rekabette bir adım öne geçti. Ancak Ronaldo'yu destekleyenler bu yarışta Yahudi lobisinin parmağının olduğunu düşünüyor.

Aslında Cristiano Ronaldo ve Lionel Messi rekabetinde ne olduysa Ronaldo'nun bir basın toplantısı sırasında Coca Cola şişelerini itmesiyle oldu. Kameralar karşısında Cola şişelerini kaldıran Ronaldo gönüllerde taht kurmuştu. Ancak bu hareket kendisine pahalıya mal oldu.

Arjantin'in 2022 Dünya Kupası'nı kazanmasıyla birlikte Lionel Messi, kariyerindeki eksik parçayı tamamladı. Kariyeri boyunca yer aldığı tüm turnuvalarda kupa kaldırarak hem futbol tarihinde dmga vurdu hem de Ronaldo ile olan rekabetinde bir adım öne geçti. Tabi bu Messi hayranlarına göre. Ronaldo'yu destekleyenler ise bu işte Yahudi Lobisinin parmağı olduğunu düşünüyor.

MESSİ'NİN O HAREKETİ İŞARET Mİ?

PSG'li futbolcu Messi'nin kazandığı bir kupa sonrası yaptığı hareketi yorumlayanlar, bunun Yahudi lobisine bir işaret olduğunu sosyal medyada dile getirdi. Hatırlanacağı gibi Messi, yıllar önce de İsrail'de bulunan Ağlama Duvarı'nda poz vermişti.

Ronaldo'nun her fırsatta Filistin'e olan desteğini dile getirmesi ve yukarıda da belirttiğimiz gibi Cola şişelerini masasından kaldırması müslüman futbolseverlerin sempatisini kazansa da bazı güçlerin nefretini de üzerine çektiğini gösteriyor. Bunun en büyük ispatı da dünyaca ünlü futbolcunun son dönemde yaşadığı zorluklar olsa gerek.

Lionel Messi ve Cristiano Ronalde rekabeti futbolu bıraksalar dahi devam edeceğe benziyor.

 

Ronaldo - Messi Rekabetinde Kazanan Yahudi Lobisi Oldu! ile ilgili etiketler Cristiano Ronaldo Lionel Messi
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.