Ronaldo koronavirüs karantinasını yine dinlemedi

Juventus'un Portekizli yıldızı Cristiano Ronaldo, korona virüs tedbirleri kapsamında evde kalması gerekirken, Madeira Stadyumu'nda antrenman yaptı.

Koronavirüs salgını tedbirleri kapsamında futbola verilen arada futbolcular antrenmanları evlerinde sürdürürken, Juventus'un Portekizli futbolcusu Cristiano Ronaldo'nun ev dışında antrenman yaptığı görüntüler ortaya çıktı.

Ronaldo koronavirüs karantinasını yine dinlemedi

Ronaldo, formda kalmak için Portekiz ekibi CD Nacional'ın maçlarının oynadığı Madeira Stadyum'da antrenman yaptı. Evde karantinada kalması gerekirken stadyumda antrenman yapan Ronaldo tepki çekti.

Portekizli yetkililer, herkesi evde kalmaya davet ettikleri dönemde Ronaldo'nun ayrıcalıklı olmadığını söyledi.

SEVGİLİSİ İLE DE ÇIKMIŞTI

Yıldız futbolcu, geçtiğimiz günlerde de sevgilisi Georgina Rodriguez ile dışarı çıkıp karantina uyarılarını dinlememişti. Portekiz'e 'karantina altında kalmaya gidiyorum' diyerek İtalya'dan ayrılan Ronaldo'nun maskesiz ve sosyal mesafe kurallarına uymadan hareket etmesi oldukça tepki çekmişti.

 Ronaldo koronavirüs karantinasını yine dinlemedi - Resim : 2

Ronaldo koronavirüs karantinasını yine dinlemedi ile ilgili etiketler Juventus Cristiano Ronaldo Koronavirüs Korona seri a
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.