Ronaldo gelince hisseler tavan yaptı!

Cristiano Ronaldo’nun transferi borsada Juventus’a kazandırmaya devam ediyor. Real Madridli futbolcu ile anlaşılmasının ardından geçtiğimiz hafta hareketlenmeye başlayan Torino ekibinin hisseleri yukarı doğru seyretmeye başlamıştı.

Skorer'in haberine göre, Son günlerde yeniden durgun bir seyire geçen Juventus hisseleri, bugün yıldız oyuncunun imza gününde yeniden hareketlendi ve borsayı hareketlendirdi. Kulübün borsada işlem gören hisseleri bugün itibariyle yüzde 2,67’lik bir artışa (0,83 euro) imza attı.

‘GREV BAŞARISIZLIĞA UĞRADI’

Cristiano Ronaldo transferine dair FIAT işçilerinin başlattığı grevin başarısızlığa uğradığı duyuruldu. Şirketten yapılan açıklamada 1700 çalışanın yalnızca yüzde 0.3’lük kısmının greve gittiği belirtildi. İşçiler, FIAT’ın sahibi Andrea Agnelli'nin takımı Juventus’un yaptığı transfer için iki günlük greve gitmiş, Ronaldo transferinin faturasının işçilere kesildiğini savunmuştu.

MOURİNHO: ‘HERKES İTALYA’YI İZLEYECEK’

Yıldız futbolcunun eski hocası Jose Mourinho, Juventus’un Cristiano Ronaldo transferini yorumladı. Bu transfer nedeniyle Torino ekibini tebrik eden Mourinho “Şimdi herkes Ronaldo yüzünden İtalya ligini izlemeye başlayacak. Nasıl Messi yüzünden İspanya ligi izleniyorsa öyle olacak” diye konuştu.

Ronaldo gelince hisseler tavan yaptı! ile ilgili etiketler Juventus Ronaldo
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.