Ronaldo Barcelona'ya mı? Menajeri Jorge Mendes, Başkan Joan Laporta'yla görüşecek

İspanyol AS gazetesinde yer alan habere göre, Cristiano Ronaldo'nun menajeri Jorge Mendes'in Cristiano Ronaldo'nun transferi için Barcelona Başkanı Joan Laporta görüşeceği belirtildi. Ronaldo'nun Manchester United'tan ayrılmak istediği ve Şampiyonlar Ligi'nde oynayan bir takımda sezonu geçirmek istediği ise sıkça dile getiriliyor.

Manchester United'da kötü geçen sezonun ardından takımdan ayrılmak istediği iddia edilen Cristiano Ronaldo'nun geleceği belirsizliğini koruyor.

JORGE MENDES, RONALDO İÇİN BARCELONA'YLA GÖRÜŞMEYE GİTTİ

İspanyol AS gazetesinde yer alan haberde, Jorge Mendes'in Ronaldo transferini görüşmek için Barcelona'ya gittiği ifade edildi. Haberde, Jorge Mendes'in menajerliğini yaptığı Ruben Neves, Rafa Leao ve Bernardo Silva'nın yanı sıra Cristiano Ronaldo'nun Barcelona'ya transferi için de Joan Laporta ile görüşeceği belirtildi.

RONALDO MANCHESTER UNITED'IN BUGÜNKÜ ANTREMANINA KATILMADI

İngiliz basınında bugün yer alan haberlerde, Cristiano Ronaldo'nun ailevi sebeplerden dolayı Manchester United'ın bugünkü antrenmanında yer almayacağı kaydedilmişti. Geçtiğimiz yaz Manchester United'a dönen Cristiano Ronaldo, sezonu 24 gol ve 3 asistle tamamladı.

Ronaldo Barcelona'ya mı? Menajeri Jorge Mendes, Başkan Joan Laporta'yla görüşecek ile ilgili etiketler Cristiano Ronaldo Barcelona Manchester United Jorge Mendes Cristiano Ronaldo'nun transferi joan laporta
GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.