Ronaldo atıyor, Messi bakıyor... Arjantinli yıldız ilk 3 maçını boş geçti

Lionel Messi'nin PSG formasıyla çıktığı 3 maçta oynadığı 190 dakikada gol ya da asist katkısı verememesi sorgulanıyor... Arjantinli süper yıldız yeni takımında uyum problemi yaşarken, Cristiano Ronaldo ise 12 yıl sonra geri döndüğü Manchester United'da döktürüyor.

Fransız devi Paris Saint-Germain, Ligue 1'in 6. haftasında ağırladığı Olimpik Lyon'u 90+3'te gelen golle geçti. Parc des Prince'te 54'te Paqueta'yla öne geçen konuk ekip üstünlüğünü koruyamadı. Önce 66'de Neymar'ın penaltısıyla beraberliği bulan PSG, 90+3'te Mbappe'nin asisti, Mauro Icardi'nin golüyle galip geldi.

Mauricio Pochettino'nun yıldızlar topluluğu takımı bu galibiyetle Ligue 1'de 6'da 6 yaparken, Lionel Messi henüz skor katkısı veremedi.

Bu yaz Barcelona'dan olaylı bir şekilde ayrılan ve PSG'ye imza atan Arjantinli süper yıldız yeni takımında henüz ritmini bulamadı. Lyon maçına ilk 11'de başlayan ve 76 dakika sahada kalan Messi, PSG formasıyla çıktığı 3 maçta oynadığı 190 dakikada gol ya da asist katkısı veremedi.

Geçen ay, 2022 Dünya Kupası Elemelerinde Bolivya'ya karşı "hat-trick" yapan Arjantinli yıldız , uluslararası maçlarda en çok gol atan Güney Amerikalı futbolcu olmuştu. Milli formayla çıktığı 153 maçta 79 gol atan Messi, Brezilyalı efsane futbolcu Pele'yi geride bırakarak uluslararası maçlarda en çok gol atan Güney Amerikalı futbolcu unvanını aldı. Kariyerinde 92 kez milli formayı giyen Pele, 77 gol atmıştı. 

Barcelona'nın altyapısından yetişen Messi, 17 sezon formasını giydiği İspanyol ekibiyle tüm kulvarlarda 778 maça çıktı ve 672 kez rakip fileleri havalandırdı.

Ronaldo atıyor, Messi bakıyor... Arjantinli yıldız ilk 3 maçını boş geçti

RONALDO COŞTU BİR KERE

Messi'nin yıllardır kıyaslandığı Portekizli süper yıldız Cristiano Ronaldo ise Manchester United kariyerine müthiş başladı. İngiliz devine 12 yıl sonra geri dönen 36 yaşındaki forvet, ilk 3 maçında 4 gol attı.

Real Madrid ve Juventus formaları altında da hep beklentileri karşılayan Ronaldo, Portekiz Milli Takımı'yla Avrupa şampiyonluğu da yaşamıştı. Messi ise "Barcelona dışında etkili olamıyor" eleştirilerine maruz kalıyordu. Bu eleştirileri Copa America zaferiyle biraz olsun yumuşatan Tangocu, PSG'de beklentileri karşılayamazsa Cristiano Ronaldo'yla arasındaki rekabette kaybeden taraf olacak gibi görünüyor.

Ronaldo atıyor, Messi bakıyor... Arjantinli yıldız ilk 3 maçını boş geçti - Resim : 2

Ronaldo atıyor, Messi bakıyor... Arjantinli yıldız ilk 3 maçını boş geçti ile ilgili etiketler Cristiano Ronaldo PSG Manchester United Ligue 1 Lionel Messi premier league
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.