Ronaldo, 3 büyük ligde triple-double yaptı!

İtalya Ligi'nde Juventus, Cagliari'yi 4-0 yenerken; Cristiano Ronaldo hat-trick yaptı diğer golün de asistini yaptı. Portekizli, Alexis Sanchez'in ardından Premier League, La Liga ve Serie A'da hat-trick yapan 2. oyuncu oldu.

Serie A'da son 8 yılın şampiyonu ve bu sezon da zirvenin favorisi Juventus, Cagliari'yi 4-0 yendi.

Ragnar Klavan'ın büyük hatasını iyi değerlendiren Cristiano Ronaldo, takımını 1-0 öne geçirdi. Marko Rog'un Dybala'ya ceza sahası içinde yaptığı faul sonrası kazanılan penaltı vuruşunu gole çeviren Ronaldo, farkı 2'ye çıkardı. Portekizli, Gonzalo Higuain'in golünün asistini yaparken; maçta son sözü de kendisi söyledi.

Ronaldo, 3 büyük ligde triple-double yaptı!

Kariyerinde 56. hat-trick'i yapan 34 yaşındaki oyuncu, 2008'de Real Madrid'den 100 milyon euroya Juventus'a geldiğinden bu yana en skorer dönemine imza attı. Son 5 lig maçında da gol kaydeden Cristiano Ronaldo, Juventus formasıyla 2. üçlemesini gerçekleştirdi. Geçen sezon Atletico Madrid'i 2-0'ın rövanşında 3-0 yendikleri Şampiyonlar Ligi son 16 turunda takımının sayılarını kaydetmişti. Ligde ilk üçlemesini gerçekleştiren Ronaldo; Şilili Alexis Sanchez'in ardından İngiltere, İspanya ve İtalya Ligi'nde hat-trick yapan ikinci oyuncu oldu.

Ronaldo, 3 büyük ligde triple-double yaptı! ile ilgili etiketler Juventus Real Madrid Cristiano Ronaldo Serie A cagliari
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.