Ronaldinho'ya hapiste telefon hakkı tanındı! İlk onu aradı

Sahte pasaport taşıdığı iddiasıyla Paraguay'da önce gözaltına alınıp ardından da tutuklanarak hapse atılan Brezilyalı eski yıldız futbolcu Ronaldinho'ya, telefonla konuşma ayrılacağı tanındı. Brezilyalı süperstar ise Barcelona'dan eski takım arkadaşı Carles Puyol ile görüşme yaptı. 

Geçtiğimiz haftalarda Paraguay'da sahte pasaport kullandığı gerekçesiyle tutuklanan ve hapis cezası alan Brezilyalı eski futbolcu Ronaldinho, corona virüsü salgını nedeniyle ziyaretçi yasağı çıktığı için kimseyle görüşemiyordu.

El Mundo'nun haberine göre eski süperstara telefonla konuşabilme ayrılacağı tanındı. Ronaldinho da bu hakkını Barcelona'dan takım arkadaşı olan Carles Puyol'u arayarak değerlendirdi. Katalan ekibinin eski kaptanının, Brezilyalı eski yıldıza moral verdiği belirtildi.

Bu arada efsane ismin, dünyanın dört bir yanından mektup aldığı ve bunlara tek tek yanıt yazdığı bildirildi.

Ronaldinho, kardeşi ile aynı hapishanede bulunuyor.

 

Ronaldinho'ya hapiste telefon hakkı tanındı! İlk onu aradı ile ilgili etiketler Milan Ronaldinho
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.