Ronaldinho'dan Messi sorusuna sürpriz yanıt: Pele, Maradona ve birçok oyuncu var...

Brezilyalı efsane futbolcu Ronaldinho, Barcelona'dan eski takım arkadaşı Arjantinli süperstar Messi'nin tüm zamanların en iyi ismi olmadığını ifade ederek, "Bunu söylemek çok zor. Çünkü çok fazla oyuncu var. Karşılaştırma yapmayı sevmem ama Pele, Maradona ve birçok oyuncu var. Her biri kendi zamanlarının en iyileri" dedi.

Brezilyalı efsane Ronaldinho, Arjantinli süperstar Messi'nin "tüm zamanların en iyisi" olduğundan emin değil. Ronaldinho, vatandaşı Pele ve Maradona gibi efsane isimleri eski takım arkadaşı Lionel Messi'nin önüne koydu.

''PELE, MARADONA BİR ÇOK OYUNCU VAR''

Circus Cup öncesi basın toplantısında konuşan Ronaldinho, Lionel Messi hakkında gelen soruyu da yanıtladı. Brezilyalı efsane, Messi'nin tüm zamanların en iyi oyuncusu olup olmadığı sorulduğunda şu yanıtı verdi: "Bunu söylemek çok zor. Çünkü çok fazla oyuncu var. Karşılaştırma yapmayı sevmem ama Pele, Maradona ve birçok oyuncu var. Her biri kendi zamanlarının en iyileri."

BARCELONA HAKKINDA NE SÖYLEDİ? 

Eski kulübü hakkında da konuşan Ronaldinho şunları söyledi: "Barcelona bir geçiş döneminde. Birçok değişikliğin yaşandığı bir dönem. Umarım işler onlar için yolunda gider, iyi bir teknik direktörleri ve yetenekli oyuncuları var. Barça zirveye dönmek için ihtiyaç duyduğu her şeye sahip."

Ronaldinho'dan Messi sorusuna sürpriz yanıt: Pele, Maradona ve birçok oyuncu var... ile ilgili etiketler Lionel Messi Lionel Messi Ronaldinho Açıklama
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.